Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink neemt afscheid van spelers

Andries Ulderink neemt afscheid van spelers

Andries Ulderink heeft dinsdag op De Vijverberg afscheid genomen van spelers, trainers en andere werknemers van De Graafschap. De Aaltenaar zag het niet meer zitten als verantwoordelijk coach en kwam zondag met de clubleiding een afkoopsom overeen voor zijn doorlopende contract.

Ulderink, die het acht maanden volhield als hoofdtrainer in Doetinchem, sprak de spelersgroep kort toe en gaf tekst en uitleg hoe zaken de afgelopen dagen zijn gelopen.

Later op de dag kwam de nieuwe coach Richard Roelofsen aan het woord. De voormalige assistent-coach, hoofd-opleidingen en trainer van de A1 maakte de groep duidelijk wat in grote lijnen zijn plannen zijn. Daarna leidde hij op De Bezelhorst zijn eerste training. Die bestond voor een groot deel uit coordinatie-oefeningen en positiespelletjes. Purrel Frankel ontbrak nog nadat hij vorige week een wasmachine op zijn voet had gekregen.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Excelsior

Excelsior

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 5 oktober, aanvang 18:45 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker