Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink akkoord met eigen vertrek

Andries Ulderink akkoord met eigen vertrek

Het vertrek van trainer Andries Ulderink bij De Graafschap was onontkoombaar. Dat zei hij maandag op een persbijeenkomst.

"Een uur na de wedstrijd tegen VVV heb ik gesproken met George de Jong, de technisch verantwoordelijke man. De volgende ochtend zijn de gesprekken vervolgd. We zijn tot de conclusie gekomen dat het beter was om iemand anders voor de groep te zetten," aldus Ulderink.

"Ik heb aangegeven dat Richard Roelofsen dat het beste kan doen, met Jan Vreman. Gelukkig hebben ze mijn vrijblijvende advies overgenomen. Het gaat niet om mij, maar om de club die in de eredivisie moet blijven", aldus Ulderink.

"Dit voelt als een nederlaag. Ik wil geen excuses opvoeren. Ook niet het meningsverschil dat ik met toenmalig technisch directeur Leen Looyen had", zegt Ulderink.

"Ik denk dat ik de komende twee à drie dagen voornamelijk slaap. En dat ik dan weer de energie vind voor iets moois, iets sportiefs. Ik denk dat ik dit seizoen niet een wedstrijd van De Graafschap zal bezoeken", aldus Ulderink.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X