Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink akkoord met eigen vertrek

Andries Ulderink akkoord met eigen vertrek

Het vertrek van trainer Andries Ulderink bij De Graafschap was onontkoombaar. Dat zei hij maandag op een persbijeenkomst.

"Een uur na de wedstrijd tegen VVV heb ik gesproken met George de Jong, de technisch verantwoordelijke man. De volgende ochtend zijn de gesprekken vervolgd. We zijn tot de conclusie gekomen dat het beter was om iemand anders voor de groep te zetten," aldus Ulderink.

"Ik heb aangegeven dat Richard Roelofsen dat het beste kan doen, met Jan Vreman. Gelukkig hebben ze mijn vrijblijvende advies overgenomen. Het gaat niet om mij, maar om de club die in de eredivisie moet blijven", aldus Ulderink.

"Dit voelt als een nederlaag. Ik wil geen excuses opvoeren. Ook niet het meningsverschil dat ik met toenmalig technisch directeur Leen Looyen had", zegt Ulderink.

"Ik denk dat ik de komende twee à drie dagen voornamelijk slaap. En dat ik dan weer de energie vind voor iets moois, iets sportiefs. Ik denk dat ik dit seizoen niet een wedstrijd van De Graafschap zal bezoeken", aldus Ulderink.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

Vrijdag 29 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter