Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... sc Heerenveen-thuis

In aanloop naar... sc Heerenveen-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Niet voor het eerst dit seizoen wordt een wedstrijd van De Graafschap geleid door arbiter Janssen. Zijn assistenten op De Vijverberg zijn Schiphorst en Van Zuilen. Ditmaal is Bekenbrede de vierde man.

- sc Heerenveen verzamelde de eerste seizoenshelft 28 punten, goed voor een zevende plaats op de ranglijst.

- De Friezen hebben ook de topscorer van de Eredivisie aan boord. Bas Dost maakte er al veertien.

- Vertrekkend trainer Rons Jans zal het de komende weken moeten doen zonder smaakmaker Assaidi, De oud-Graafschapper is momenteel actief op de Afrika Cup.

- De Graafschap maakte een uiterst moeizame eerste seizoenshelft door. De Superboeren hebben momenteel een achterstand van vijf punten op de veilige vijftiende stek.

- De Doetinchemse club heeft in de tweede seizoenhelft de beschikking over de aanwinsten Anco Jansen (SC Veendam), Ziguy Badibanga en Jordan Carcia-Calvete. De laatste twee worden gehuurd van Anderlecht.

- Graag willen de Achterhoekers nog een linkercentrale verdediger aantrekken. Door de komst van Sander Keller ging alsnog een streep.

- Yuri Rose en Rogier Meijer zijn tegen Heerenveen niet inzetbaar. Het tweetal is vanwege een vijfde gele kaart geschorst.

- Het wedstrijdschema van De Graafschap na de winterstop is hier te printen (PDF-formaat).

- Sinds kort bestaat er een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran!-Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap – sc Heerenveen:
Was een amusant potje voetbal. De Graafschap hield de punten in Doetinchem: 3-2. Muslu Nalbantoglu en twee keer Rydell Poepon scoorden namens de thuisclub.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 47,11

Gelijkspel: 32,72

Nederlaag: 20,09

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X