Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink: teleurstelling is enorm

Andries Ulderink: teleurstelling is enorm

Andries Ulderink had gemengde gevoelens na de 2-0 nederlaag tegen Heerenveen. Uiteraard was de coach enorm teleurgesteld, maar hij zag ook progressie en perspectief. Zeker nu de teruggekeerde routiniers Nalbantoglu en Saeijs zich volgens Ulderink prima staande hielden. "En we krijgen de komende weken meer jongens erbij, zodat we straks op volle oorlogssterkte zijn."

Over de wedstrijd was Ulderink niet eens ontevreden. "Na de 0-1 hebben we het als team goed opgepakt. We knokten ons in de wedstrijd. Jonge spelers als Breinburg en Kaak lieten zich niet wegzetten. Prima, dat is een compliment." "Na rust hadden we door het compacte spel van Heerenveen meer moeite. Wel was er veel dreiging via de vleugels, maar zag ik heel veel voorzetten die onvoldoende waren. Het waren er denk ik wel zestien of zeventien. Daardoor waren er ook te weinig momenten met kansen op een goal. De teleurstelling is enorm, want voor mijn gevoel zat er meer in. Zij counteren vervolgens naar 2-0 en toen waren we niet meer bij machte om iets terug te doen", was Ulderink eerlijk. 

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X