Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Zuinige start De Graafschap

Zuinige start De Graafschap

De Graafschap heeft de eerste wedstrijd van het seizoen 2011-2012 in de benen. In Nieuw-Dijk werd het tegen Sprinkhanen uiteindelijk 0-5.

De omstandigheden op Sportpark De Meikamer waren aangenaam. De Graafschap, voor het eerst onder leiding van hoofdtrainer Andries Ulderink, trad aan met de nieuwe gezichten Michael de Leeuw en Dulee Johnson en de twee testers Meeus en Meulens.

De Graafschap slaagde er het eerste half uur maar niet in het gaatje in bij de defensieve Sprinkhanen te vinden. Wanneer dit wel lukte liet de doelman zich zien met enkele mooie reddingen. Na 35 minuten tikte Rihairo Meulens dan toch de 0-1 binnen. De aanvaller (23) heeft inmiddels te horen gekregen dat zijn proefperiode in de Achterhoek niet zal worden verlengd. Voor de rust tilde Vito Wormgoor de stand op 0-2

Na de pauze zagen de 2500 toeschouwers dat Gregor Breinburg, Dulee Johnson en Jochem Jansen de eindstand vastlegden op 0-5. De laatste twee doelpunten vlogen fraai tegen tegen het net.

        

Karakteristiek, zaterdag 02 juli 2011

Sprinkhanen - De Graafschap 0-5 (0-2)

Scoreverloop: 0-1, Rihairo Meulens (33), 0-2, Vito Wormgoor (43), 0-3, Gregor Breinburg (56), 0-4, Dulee Johnson (86), 0-5, Jochem Jansen (90)

De Graafschap (eerste helft): Joost Terol, Jermo Wilsterman, Vito Wormgoor, Jussi Kujala, Purrel Fränkel, Sjoerd Overgoor, Geoffry Hairemans, Rihairo Meulens, Michael de Leeuw, Roy Meeus, Rydell Poepon.

De Graafschap (tweede helft): Jordy van de Kracht, Ties Evers, Robin Pröpper, Jochem Jansen, Ted van de Pavert, Rogier Meijer, Gregor Breinburg, Yuri Rose, Dulee Johnson, Steve De Ridder; Soufian El Hassnaoui.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X