Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Doelpuntloos gelijkspel tussen NAC Breda en De Graafschap

Doelpuntloos gelijkspel tussen NAC Breda en De Graafschap

Nadat De Graafschap vorige week thuis met 3-0 wist te winnen van VVV-Venlo, ging het vrijdag 2 februari op bezoek bij NAC Breda. Donderdag 1 februari vierde De Graafschap haar 70-jarig bestaan en was een dag later het competitietreffen met NAC Breda.

De eerste aanval was voor de bezoekers en zag Philip Brittijn zijn schot voorlangs gaan. Daarna liet de thuisclub zich aantekenen voor wat mogelijkheden via Janosek (zijnet), Royo (over) en Omarsson (naast). In de slotfase kopte Devin Haen de bal door naar David Flakus Bosilj, maar stuitte op doelman Kortsmit. Lucassen schoot nog naast.

In de tweede helft verving Ralf Seuntjens Devin Haen. De invaller is geboren in Breda en kwam ook voor NAC uit. Waar de thuisploeg in de eerste helft meer kansen kreeg, was dat in het tweede bedrijf voor de uitspelende ploeg.

Philip Brittijn kopte naast. En zag David Flakus Bosilj zijn schot gekeerd worden. De laatste drang kwam nog in de slotfase. Giovanni Büttner gaf voor, maar kon Ralf Seuntjens net niet bij de bal. Tristan van Gilst zag zijn schot geblokt worden.

Daarna leek Giovanni Büttner dichtbij de openingstreffer, maar kon bij de tweede paal net niet de bal raken. De laatste poging was voor Mimoun Mahi, maar raakte het zijnet. Een puntendeling tussen NAC Breda en De Graafschap zonder doelpunten. Vrijdag 9 februari speelt De Graafschap om 20:00 uur een thuiswedstrijd tegen lijstaanvoerder Willem II.

Foto: De Graafschap

Vrijdag 2 februari 2024 (Keuken Kampioen Divisie 2023-2024)


NAC Breda - De Graafschap:
0-0 (0-0)

Doelpuntenmaker(s): -

Arbiter: Vos  | Toeschouwers: 18.143

Opstelling NAC BredaKortsmit, Lucassen, Martina ©, Van den Bergh, Royo, Staring, Omgba (61. Haugen), Oldrup Jensen (61. Koscelnik), Sejdiu (71. Jaddi), Omarsson (88. Wernersson), Janosek.

Opstelling De Graafschap: Thijs JansenJeffry Fortes ©, Xandro Schenk, Joran Hardeman, Alexander Büttner (78. Levi Schoppema), Philip Brittijn, Simon Colyn (78. Mimoun Mahi), Donny WarmerdamDavid Flakus Bosilj (83. Giovanni Büttner), Devin Haen (46. Ralf Seuntjens), Basar Önal (57. Tristan van Gilst).

Gele kaart(en) NAC Breda-

Gele kaart(en) De Graafschap: Alexander Büttner (34.)

Rode kaart(en) NAC Breda: -

Rode kaart(en) De Graafschap: -

Bijzonderheid: 

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X