Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Vitesse-thuis

In aanloop naar... Vitesse-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Arbiter Braamhaar zal bij deze derby (aanvang 12.30 uur de leidsman zijn. Hij heeft ook de beschikking over twee assistenten. Deze keer zijn dat de heren Boonman en Van de Ven. Met de vierde man is de wedstrijdleiding compleet.

- Vitesse, werd vorig seizoen op de laatste speeldag bijna nog veroordeeld tot het spelen van wedstrijden tegen degradatie. Het scheelde welgeteld één doelpunt.,

- Om iets soortgelijks te voorkomen werd een groot aantal nieuwe spelers gecontracteerd en lijken de euro niet langer een struikelblok. Waar en hoe dit voor de Arnhemse club gaat eindigen, weet niemand.

- Vitesse wilde en kreeg uiteindelijk John van den Brom als nieuwe oefenmeester. Na veel gesteggel kwam hij over van ADO Den Haag.

- Uit de eerste tien duels haarde Vitesse achttien punten, goed voor een gedeelde vierde plaats. Tevens stootte men door tot de achtste finale in het bekertoernooi door ADO moeizaam te verslaan (2-1).

- Doetinchemmer Alexander B├╝ttner lijkt komende zondag in de basis te starten bij de bezoekers.

- De Graafschap kwalificeerde zich voor de achtste finale in het bekertoernooi door een overwinning op De Treffers (1-5). De Superboeren spelen nu tegen Heracles Almelo.

- Voor Rogier Meijer betekent deze wedstrijd zijn 200e competitieoptreden voor De Graafschap (elders op de website meer hierover).

- Rydell Poepon scoorde tegen NAC Breda op wonderschone wijze zijn eerste treffer op De Vijverberg dit seizoen. Zijn seizoenstotaal staat op drie.

- Wij, supporters van De Graafschap, sieren bij dit duel voor het eerst het wedstrijdshirt. Dit D’ran-shirt is zondag tevens te koop in de fanshop. Deze is geopend vanaf 10.30 uur.

- Ted van de Pavert heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij De Graafschap. De nieuwe verbintenis van de jonge verdediger loopt tot medio 2015.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap – Vitesse:
Vorig seizoen leverde de derby geen winnaar op 1-1. Op een door de weersmisdadigheden bijna onbespeelbaar veld, probeerde beide ploegen er het beste van te maken. De Graafschap kwam op voorspong door een geplaatst schot van Hersi. Pluim, inmiddels spelend bij Roda JC, trok de stand niet veel later weer gelijk. Muslu Nalbantoglu liep in deze wedstrijd zijn kruisbandletsel op.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 67,13

Gelijkspel: 22,56

Nederlaag: 10,32

Deze wedstrijd is de laatste uit de tweede periode.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X