Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Blauwwitte 'Groenendaal' bij derby

Blauwwitte 'Groenendaal' bij derby

Zondag 30 oktober staat de wedstrijd van het jaar voor de Superboeren weer op het programma. De geelzwarten uit Arnhem komen naar De Vijverberg.

Reden genoeg voor Supportersvereniging De Vriendenkring om voor veel blauw en wit te zorgen op de tribunes. Al wekenlang is het sfeerteam van De Vriendenkring druk bezig met het maken van blauwe en witte vlaggen.

De hele Groenendaaltribune wordt met zo´n 2.000 vlaggen,die het sfeerteam in de avonduren heeft gemaakt, blauwwit gekleurd De vlaggen worden voor de wedstrijd uitgedeeld om tijdens de countdown te zwaaien. Ter ondersteuning worden confettikanonnen geplaatst.

D’ran-shirt

Voor de wedstrijd tegen Vitesse zal ook het nieuwe D´RAN shirt gepresenteerd worden. 2.000 supporters hebben hun naam op dit shirt laten zetten en zullen het D´RAN shirt zondag voor het eerst kunnen dragen.

D’ran!-magazine

Deze week hebben de leden van de Supportersvereniging het nieuwe D´RAN!- magazine ontvangen. Omdat dit het 1e nummer van jaargang 20 is, zal de Supportersvereniging het D´RAN! magazine onder het motto “Superboeren lezen D´RAN!” zondag na de wedstrijd gratis uitdelen aan belangstellenden.

Sinds kort is het D´RAN! magazine ook los te koop bij verschillende winkels in Doetinchem. Mocht je het magazine 4 x per jaar willen ontvangen stuur dan een mail naar info@superboeren.nl (onderwerp: abonnement D’ran!) en meld je aan voor een abonnement.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X