Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Blauwwitte 'Groenendaal' bij derby

Blauwwitte 'Groenendaal' bij derby

Zondag 30 oktober staat de wedstrijd van het jaar voor de Superboeren weer op het programma. De geelzwarten uit Arnhem komen naar De Vijverberg.

Reden genoeg voor Supportersvereniging De Vriendenkring om voor veel blauw en wit te zorgen op de tribunes. Al wekenlang is het sfeerteam van De Vriendenkring druk bezig met het maken van blauwe en witte vlaggen.

De hele Groenendaaltribune wordt met zo´n 2.000 vlaggen,die het sfeerteam in de avonduren heeft gemaakt, blauwwit gekleurd De vlaggen worden voor de wedstrijd uitgedeeld om tijdens de countdown te zwaaien. Ter ondersteuning worden confettikanonnen geplaatst.

D’ran-shirt

Voor de wedstrijd tegen Vitesse zal ook het nieuwe D´RAN shirt gepresenteerd worden. 2.000 supporters hebben hun naam op dit shirt laten zetten en zullen het D´RAN shirt zondag voor het eerst kunnen dragen.

D’ran!-magazine

Deze week hebben de leden van de Supportersvereniging het nieuwe D´RAN!- magazine ontvangen. Omdat dit het 1e nummer van jaargang 20 is, zal de Supportersvereniging het D´RAN! magazine onder het motto “Superboeren lezen D´RAN!” zondag na de wedstrijd gratis uitdelen aan belangstellenden.

Sinds kort is het D´RAN! magazine ook los te koop bij verschillende winkels in Doetinchem. Mocht je het magazine 4 x per jaar willen ontvangen stuur dan een mail naar info@superboeren.nl (onderwerp: abonnement D’ran!) en meld je aan voor een abonnement.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Willem II

Willem II

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 6 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende uitwedstrijd is vrijdag 6 oktober in Tilburg tegen Willem II, aftrap 20:00 uur (uitverkocht)

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 20 oktober tegen FC Groningen, aftrap 20:00 uur.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)