Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap pakt bemoedigend punt bij ADO

De Graafschap pakt bemoedigend punt bij ADO

Een strijdend De Graafschap heeft heeft op bezoek bij ADO Den Haag een puntje gesprokkeld. Zeker na rust waren de Doetinchemmers enkele keren dreigend, maar het bleef doelpuntloos gelijk: 0-0.

Met Stef Nijland in de basis voor de geblesseerde Fabian Serrarens begon de ploeg van Henk de Jong vanuit een compacte organisatie, waarin Frank Olijve een constante schaduw was van ADO-smaakmaker El Khayati.

Omdat ook de thuisploeg er amper in slaagde het spel te maken, was de wedstrijd weinig amusant. Er waren nauwelijks kansen. De grootste was wel voor de Superboeren maar Daryl van Mieghem mikte de bal oog-in-oog met doelman Zwinkels naast. ADO kreeg voor rust één echte kans maar Nasser El Khayati kreeg de bal niet echter Hidde Jurjus.

Dezelfde Jurjus bleef halverwege geblesseerd achter in de kleedkamer. Dit betekende het langverwachte debuut voor Agil Etemadi. De doelman kon zich direct onderscheiden en hield aanvaller Hooi met de voet van een treffer af.

In het vervolg kreeg De Graafschap de betere kansen via Leeroy Owusu, Furdjel Narsingh en in de slotfase ook nog via invaller Delano Burgzorg en Daryl van Mieghem, maar gescoord werd er niet in het koude Den Haag.

Karakteristiek, zaterdag, 08 december2018 (Speelronde 15, Eredivisie)

ADO Den Haag - De Graafschap 0-0
Scoreverloop: -

Arbiter: Bax
VAR:
Manschot
Toeschouwers:
11.105

Geel De Graafschap: Youssef El Jebli, Ted van de Pavert
Geel ADO Den Haag: Troupée 

De Graafschap: Hidde Jurjus (46. Agil Etemadi), Leeroy Owusu, Sven Nieuwpoort, Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima, Frank Olijve, Erik Bakker, Youssef El Jebli, Furdjel Narsingh (75. Delano Burgzorg), Stef Nijland (82. Jordy Thomassen), Daryl van Mieghem

ADO Den Haag: Zwinkels, Troupée, Kuipers, Kanon (57. Pinas), Meijers, Immers, El Khayati, D. Bakker, Becker, Falkenburg (77. Goossens), Hooi (57. Necid)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Kaartverkoopinfo komende duels & Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X