Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap fors onderuit tegen VVV-Venlo

De Graafschap fors onderuit tegen VVV-Venlo

De Graafschap heeft het eerste duel van 2018 met ruime cijfers verloren. VVV-Venlo liet de Superboeren louter figureren: 4-0.

In De Koel werd het niveauverschil duidelijk na een kwartier spelen en liep de score ook nog eens snel op. Door doelpunten van Hunte, Thy en Leemans keek de ploeg van Henk de Jong, spelend zonder de geblesseerden Jordy Tutuarima, Fabian Serrarens en Tim Receveur, al tegen een 3-0 achterstand aan, al miste Andrew Driver nog een kans op de 1-1.

Na rust het het oefenduel weinig meer om het lijf. De ingevallen Opoku tilde de stand nog naar 4-0 en in de slotfase leek Thy nog voor 5-0 te zorgen, maar de inzet van de Duitse spits belandde op de kruissing.

De Graafschap hervat de competitie vrijdag 12 januari met de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Precies een week later is De Vijverberg het decor voor het duel tegen Jong PSV. informatie over de kaartverkoop of de halve seizoenkaart, vind je hier.

Karakteristiek, zaterdag 06 januari 2018 (oefenwedstrijd winterstop)

VVV-Venlo - De Graafschap 4-0 (3-0)
Scoreverloop: 1-0, Hunte (22), 2-0, Thy (30), 3-0, Leemans (35), 4-0, Opoku (61)

Arbiters: Kooij, Van den Kerkof, Kooij
Toeschouwers:
650

Geel De Graafschap: Lars Nieuwpoort
Geel VVV-Venlo: -

De Graafschap: Filip Bednarek, Myenty Abena (68. Rannick Schoop), Kevin van Diermen (46. Bart Straalman), Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort, Robert Klaasen, Mark Diemers, Youssef El Jebli (80. Delano Burgzorg), Daryl van Mieghem (78. Tim Keurntjes), Sjoerd Ars (46. Anthony van den Hurk), Andrew Driver (46. Elvio van Overbeek)

VVV-Venlo: Unnerstall, Dekker (66. Janse), Röseler, Van Bruggen, Janssen (66. Labylle), Seuntjens (60. Opoku), Rutten, Leemans (74. Nwakali), Van Crooij (60. Tissoudali), Thy (74. Bezzat), Hunte

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X