De Graafschap wint niet overtuigend van Helmond Sport

Vrijdagavond heeft De Graafschap gewonnen met 2-0 van hekkensluiter Helmond Sport. De Graafschap begon goed aan de wedstrijd wat kansen opleverden voor Mark Diemers en Anthony van der Hurk.Na 30 minuten begon Helmond Sport meer grip op de wedstrijd te krijgen wat enkele gevaarlijk situaties voor het doel van Filip Bednarek opleverden.

In de 2e helft begon De Graafschap niet sterk, maar een individuele actie in de 55e minuut van Daryl van Mieghem, bracht de 0-1 op het scorebord. Verder kregen beide ploegen nog kansen om de score te wijzigen maar het duurde tot in de 89e minuut dat Mark Diemers de verlossende 0-2 scoorde. De Graafschap stijgt door deze overwinning naar de 4e plaats op de ranglijst van de Jupiler League.

Karakteristiek, vrijdag, 06 oktober 2017 (Speelronde 8 Jupiler League)

Helmond Sport - De Graafschap 0-2 (0-0)
Scoreverloop: 0-1, Daryl van Mieghem (55), 0-2, Mark Diemers (89)

Arbiter: Vermeiren (Bel)
Toeschouwers: 2.047

Geel De Graafschap: -
Geel Helmond Sport: -

De Graafschap: Filip Bednarek, Myenty Abena, Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort (83. Kevin van Diermen), Andrew Driver, Mark DiemersYoussef El Jebli (68. Fabian Serrarens), Jordy Tutuarima, Daryl van Mieghem, Sjoerd Ars, Anthony van den Hurk (79. Tim Receveur)

Helmond Sport: Van Gassel, Verkennis, Warmolts, Van Koesveld (65. Markiet), Bourdouxhe, Edwards, Braber, Damen (77. Naudts), Hiwat (81. Vicento), Thomassen, Zeldenrust

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.