Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap klopt Jong Feyenoord (2-3)

De Graafschap klopt Jong Feyenoord (2-3)

De Graafschap speelde een besloten oefenduel tegen de reserves van Feyenoord. Op Varkenoord stapten de Achterhoekers als winnaar van het veld door drie doelpunten van Anthony van den Hurk (2-3).

Van meet af aan begon De Graafschap sterk aan het duel, al vroeg werd de paal geraakt en kopte spits Van den Hurk maar net over. Vlak voor rust stond doelman Bijlow dan weer de openingstreffer van Van den Hurk in de weg.

Vroeg in de tweede helft was het dan wel raak voor Anthony van den Hurk: 0-1. Nieuwkomer St. Juste zorgde even later voor de Rotterdamse gelijkmaker, maar stond een kleine tien minuten voor tijd ook aan de basis van een hernieuwde voorsprong voor de Superboeren. Hij veroorzaakte een strafschop die door Van den Hurk werd benut (1-2).

Een andere nieuweling, Sofyan Amrabat, bracht de stand in de slotfase weer in evenwicht: 2-2. Maar uiteindelijk won De Graafschap terecht door een treffer in de laatste minuut van Anthony van den Hurk: 2-3.

Met deze drie treffers mag de Brabander zich de afgetekende topscorer van deze voorbereiding noemen met zes doelpunten.

Karakteristiek, zondag 06 augustus 2017 (voorbereiding seizoen 2017-2018)

Jong Feyenoord - De Graafschap 2-3 (0-0)
Scoreverloop: 0-1, Anthony van den Hurk (49), 1-1, St. Juste (61), 1-2 Anthony van den Hurk (81/penalty), 2-2, Amrabat (89), 2-3 Anthony van den Hurk (90)

De Graafschap: Filip Bednarek, Jordy Tutuarima (65. Elvio van Overbeek), Kevin van Diermen (46. Bart Straalman), Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort (83. Andrew Driver), Andrew Driver (65. Tim Keurntjes), Tim Receveur (65. Robert Klaasen), Fabian Serrarens (65. Youssef El Jebli), Mark Diemers, Daryl van Mieghem (65. Sjoerd Ars), Anthony van den Hurk

Populaire links
Maak je keuze

Meedoen aan de Superboerenpoule

Seizoenkaartinformatie

Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X