Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap mag blijven hopen na winst op MVV

De Graafschap mag blijven hopen na winst op MVV

De Graafschap beleefde tegen MVV Maastricht geen gemakkelijke middag, maar het won wel (2-0). Hierdoor houdt de ploeg van trainer Henk de Jong kans op deelname aan de zo gewenste Play-Offs.

Op de weer volgelopen Vijverberg, kende de thuisclub, met Tolgahan Cicek en Lion Kaak als vervangers van Andrew Driver en Robert Klaassen, een prima begin. Het leverde ook een snelle openingstreffer op van Piotr Parzyszek, die daarmee voorbereidend werk van Bryan Smeets bekroonde.

De Graafschap hield vervolgens wel het initiatief, maar van echt doordrukken kwam het niet. Pas na een klein half uur liet MVV Maastricht zich voor het eerst gelden, maar spits Thomas Verheydt kopte in de handen van Filip Bednarek. Een vlammend schot van Mark Diemers verdween naast, Dat geld ook voor een kopbal van opnieuw Verheydt in het rustsignaal van arbiter Bax, die ditmaal liet zien het ook zonder veel gele kaarten af te kunnen.

Na rust waas de eerste kans voor de bezoekers. Maar weer was het Verheydt die ditmaal van dicht bij miste. Aan de overkant lieten Bryan Smeets en tweemaal Anthony van den Hurk die kans liggen de score te verdubbelen.

In een spannende slotfase liet doelman Filip Bednarek zien niet van plan te zijn zich te laten passeren. MVV-invaller Dyon Gijzen ondervond dit. De Poolse keeper hield hem twee kee van een treffer af.

Daryl van Mieghem maakte diep in de extra tijd als invaller aan alle onzekerheid een einde en legde met zijn doelpunt de eindstand vast: 2-0.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, maandag, 17 april 2017

De Graafschap - MVV Maastricht 2-0 (1-0)
Scoreverloop: 1-0, Piotr Parzyszek (8), 2-0, Daryl van Mieghem (90+4)

Arbiter: Bax
Toeschouwers: 10.623

Geel De Graafschap: Sven Nieuwpoort, Youssef El Jebli
Geel MVV Maastricht: Kuipers

De Graafschap: Filip Bednarek, Elvio van Overbeek, Sven Nieuwpoort, Bart Straalman, Kevin van Diermen, Tolgahan Cicek (80. Nathaniel Will), Mark Diemers, Lion Kaak, Anthony van den Hurk (70. Daryl van Mieghem), Bryan Smeets (89. Youssef El Jebli), Piotr Parzyszek

MVV Maastricht: Geens, Ciranni, Kuipers, Pereira, Labylle (78. Pedro), Ippel, Nys, Nwakali (84. Gijzen), Schroijen, N'Koyi en Verheydt (71. Güvenc)

Voetbalacademie en SV Superboeren samen in Rabobank Clubkas Campagne

In totaal wordt € 150.000 verdeeld over verenigingen en stichtingen in de regio. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt van leden van Rabobank Graafschap, hoe meer geld zij ontvangt. Samen staan we sterker, dus samen voeren De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en SV Superboeren campagne. Samen D’ran!

Wanneer je lid bent van de Rabobank is het verzoek dus om vanaf vrijdag 7 april je stem uit te brengen. Bovendien zou je ook kunnen helpen met het delen van het bericht Facebook. Kijk voor meer informatie op:: 

www.superboeren.nl/sameneendoel

Informatie en doneren nieuwe Supporterskantine

www.superboeren.nl/kantine

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels &
Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X