Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vastberaden De Graafschap laat RKC kansloos: 4-0

Vastberaden De Graafschap laat RKC kansloos: 4-0

De Graafschap heeft zich op overtuigende wijze gemeld op kop van de vierde periode. De Superboeren lieten RKC Waalwijk kansloos: 4-0.

De Graafschap legde een sterkte eerste helft op de mat en onderstreepte dat met een aantal fraaie doelpunten. Trainer Henk de Jong zag Anthony van den Hurk, op aangeven van de weer fitte Bryan Smeets de score openen: 1-0.

De 2-0 liet niet lang op zich wachten. Een volley van Piotr Parzyszek belandde snoeihard op de lat. De Pool was echter zelf het meest attent en schoot de rebound binnen. Voor de spits betekende het zijn 50ste doelpunt in competitieverband in Doetinchemse dienst.

Door een puntgave vrije trap van Mark Diemers liep de score nog voor rust op tot 3-0. Vanwege buitenspel ging er een streep door de 4-0 van Van den Hurk.

Na rust haalde De Graafschap de voet wat van het gas, maar kwam nooit in de problemen. Eén keer moest doelman Filip Bednarek echt handelend optreden, waarmee van een treffer van routinier Fred Benson voorkwam, die prachtig werd vrij gespeeld door de beste man bij de bezoekers: Evander Sno.

Op de sfeervolle Vijverberg viel toch nog één treffer. Waar Piotr Parzyszek eerst een opgelegde kans liet liggen, was het een paar tellen later wel raak voor de clubtopscorer: 4-0.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, vrijdag, 07 april 2017

De Graafschap - RKC Waalwijk 4-0 (3-0)
Scoreverloop: 1-0, Anthony van den Hurk (23), 2-0, Piotr Parzyszek (32), 3-0, Mark Diemers (40), 4-0, Piotr Parzyszek (75)

Arbiter: Pérez
Toeschouwers: 10.110

Geel De Graafschap: -
Geel RKC Waalwijk: Mezghrani

De Graafschap: Filip Bednarek, Elvio van Overbeek, Sven Nieuwpoort, Bart Straalman, Kevin van Diermen, Andrew Driver (62. Nathaniel Will), Mark Diemers, Robert Klaasen, Anthony van den Hurk, Bryan Smeets (78. Daryl van Mieghem), Piotr Parzyszek (78. Youssef El Jebli)

RKC Waalwijk: Williams, Mezghrani (46. Nieuwendaal), Van Weert, Greene, Ndefe, Sno, Anderson (69. Baggerman), Rienstra, Sanoh (85. Verduijn), Benson, Lazic

Voetbalacademie en SV Superboeren samen in Rabobank Clubkas Campagne

In totaal wordt € 150.000 verdeeld over verenigingen en stichtingen in de regio. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt van leden van Rabobank Graafschap, hoe meer geld zij ontvangt. Samen staan we sterker, dus samen voeren De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en SV Superboeren campagne. Samen D’ran!

Wanneer je lid bent van de Rabobank is het verzoek dus om vanaf vrijdag 7 april je stem uit te brengen. Bovendien zou je ook kunnen helpen met het delen van het bericht Facebook. Kijk voor meer informatie op:: 

www.superboeren.nl/sameneendoel

Informatie en doneren nieuwe Supporterskantine

www.superboeren.nl/kantine

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels &
Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

SC Cambuur

SC Cambuur

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 8 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)