Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap blijft aanmodderen in uitduels

De Graafschap blijft aanmodderen in uitduels

De Graafschap heeft de ruime zege op SC Cambuur geen vervolg kunnen geven. Aan de toch al zo belabberde uitreeks van de Achterhoekers, werd het bezoek aan FC Emmen toegevoegd: 2-0.

In een ijzig koud Emmen verscheen De Graafschap wederom met vijf verdedigers aan de aftrap. Bovendien zag trainer Henk de Jong Kevin van Diermen na een schorsing terugkeren in de achterhoede.

Door de stevige defensie gaven de Doetinchemmers weinig weg en was er rust n het spel. Offensief was De Graafschap wel dreigend, maar Piotr Parzyszek, Elvio van Overbeek en Mark Diemers kregen de bal niet achter doelman Telgenkamp.

Na rust had Emmen een antwoord op het spel van De Graafschap. De eerste kans was juist voor de van de Superboeren gehuurde Alexander Bannink.. Na een uur spelen verkeek doelman Filip Bednarek zich op een vrije trap van invaller Loen: 1-0. Na deze treffer voorkwam de Pool een grotere achterstand met een aal prima reddingen.

De Graafschap was in de slotfase dichtbij de gelijkmaker. De uithaal van Youssef El Jebli belandde op de lat. Het duel werd uiteindelijk in het slot gegooid door twee oud-Graafschappers: Bannink legde de bal keurig breed op Cas Peters, die zijn seizoenstotaal opvoerde naar elf treffers (2-0).

Zo lukt het De Graafschap vooralsnog niet weg te komen uit de onderste regionen en lijkt er van alles te sluimeren bij de club.

Karakteristiek, vrijdag 10 februari 2017

FC Emmen - De Graafschap 2-0 (0-0)
Scoreverloop: 1-0, Loen (63), 2-0, Peters (86)

Arbiter: Lindhout
Toeschouwers: 2.630

Geel De Graafschap: Nathaniel Will, Jan Lammers, Daryl van Mieghem
Geel FC Emmen: -

De Graafschap: Filip Bednarek, Nathaniel Will (66. Daryl van Mieghem), Sven Nieuwpoort, Jan Lammers, Kevin van Diermen, Tolgahan Cicek, Mark Diemers, Robert Klaasen (76. Youssef El Jebli), Anthony van den Hurk, Elvio van Overbeek (76. Dean Koolhof), Piotr Parzyszek

FC Emmen: Telgenkamp, Bakker, Siekman, Lima (42. Loen), Asman, Olijve, Türk (72. Fleuren), Bannink, Klok, Peters (88. Maier), Kallon

Informatie en doneren nieuwe Supporterskantine

www.superboeren.nl/kantine

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels &
Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X