Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Groningen-thuis

In aanloop naar... FC Groningen-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

Bij deze wedstrijd is de leiding in handen van arbiter Van Hulten. De Brabander hoeft het niet alleen te doen op De Vijverberg. Als assistent-arbiters zijn de heren Geutjes en Lapar aanwezig. Als vierde man is de heer Gerritsen van de partij.

- FC Groningen overleefde eerder deze week niet in de tweede ronde van de KNVB Beker. Na verlenging was AZ met 4-2 te sterk.

- Buiten Groningen wacht de FC nog op de eerste zege van het seizoen. Daarbij moet wel worden aangetekend dat de ploeg van Pieter Huistra in de duels tegen Roda JC en NAC zichzelf nadrukkelijk tekort deed. 

- Huistra mist op De Vijverberg de geschorste Jonas Ivens. De ex-speler van KV Mechelen kreeg in het bekertreffen met AZ een directe rode kaart, welke meetelt voor de competitie.

- Koen van de Laak is ook niet inzetbaar en achter het meespelen van Emil Johansson, Thomas Enevoldsen, Lorenzo Burnet en Tom Hiariej staat een vraagteken.

- De Graafschap kwam afgelopen dinsdag et de mededeling dat het de samenwerking met TD Leen Looyen met onmiddellijke ingang had beëindigd. Voor velen kwam het bericht niet onverwacht.

- Ted van de Pavert heeft zijn schorsing van één duel inmiddels uitgezeten.

- Oefenmeester Andries Ulderink lijkt langzamerhand wat meer keuzes te hebben in zijn selectie. Muslu Nalbantoglu, Jussi Kujala en Nenad Sreckovic kloppen nadrukkelijk op de deur van het eerste elftal.

- Er waren strafschoppen nodig om een winnaar te bepalen bij het bekerduel tussen De Graafschap en FC Utrecht. De Superboeren trokken aan het langste eind. In de volgende ronde gaat men op bezoek bij De Treffers.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- De Graafschap heeft een nieuwe shirtsponsor. Dat zal u als trouwe Graafschapvolger niet zijn ontgaan. Supporters kunnen met hun naam op het shirt. Hier leest u er meer over. D’ran!

- Op 1 oktober organiseert Supportersvereniging De Vriendenkring een barbecue, waarbij ook de selectie aanwezig zal zijn. Lees hier meer over de barbecue en hoe u zich hiervoor kunt opgeven.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap – FC Groningen:
Het duel werd uiteindelijk een puntendeling: 1-1. Holla scoorde op schitterende wijze de 0-1. Rydell Poepon frommelde kort na rust de gelijkmaker achter de grabbelende doelman Luciano.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):
Overwinning: 32,49

Gelijkspel: 33,10

Nederlaag: 34,41

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X