Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Anhangersroad snapt De Graafschap niet

Anhangersroad snapt De Graafschap niet

Voorzitter Henk Zweers van De Graafschap heeft een mail met prangende vragen ontvangen van de Anhangersroad. Deze groepering geeft de directie en het bestuur gevraagd en ongevraagd advies en droeg onlangs ook een nieuw lid aan voor de Raad van Commissarissen.

Een woordvoerder van de Anhangersroad noemt het 'onbegrijpelijk' dat Zweers in de media uitlatingen heeft gedaan over de grote financiële problemen bij De Graafschap. 'Want we zijn gebaat bij rust. Dit zorgt juist voor onrust. We krijgen veel vragen van onze achterban en vragen ons zelf ook af waarom dit nu naar buiten wordt gebracht.'

In de Anhangersroad zit ook voormalig De Graafschap voorzitter Derk Haank, die één van de grote investeerders zou zijn om nieuwe aandelen te kopen die de club wil uitgeven. Met dat kapitaal zou de Achterhoekse club het negatief eigen vermogen van ongeveer 2 miljoen euro direct kunnen wegwerken.

Ook is een groep Achterhoekers met een 'Graafschap-hart' bereid om het huidige liquiditeitstekort af te kopen met zogeheten preferente aandelen. De beleggers willen daar zeggenschap voor terug. Over de constructie wordt al maanden gesproken. Directeur Henk Bloemers van De Graafschap zegt dat hij 'alle vertrouwen' heeft dat de plannen slagen.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X