Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Fortuna Sittard-uit

In aanloop naar... Fortuna Sittard-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het eerste competitieduel van De Graafschap staat onder leiding van de heer Bax. De leidsman krijgt in Sittard assistentie van de heren Bexkens en Tafhimi. De eerste vierde official van het seizoen is de heer Thijs.

- Tegenstander Fortuna eindige het afgelopen seizoen met een zevende plaats één plaats boven De Graafschap. Beide ploegen troffen elkaar hierdoor in de Play-Offs waarin de Doetinchemmers sterker waren (2-1 en 1-3).

- De Limburgers verloren de laatste drie duels in de voorbereiding NAC Breda en Fortuna Köln waren met 4-0 te sterk. Het laatste treffen tegen het Belgische Geel ging met 2-1 verloren.

- Trainer Willy Boessen zag zijn selectie versterkt worden met de 26-jarige Patrick Amoah. De Zweedse spits was het laatst actief in de Belgische Tweede Klasse.

- Fortuna verkocht tot dusver ruim 1.000 seizoenkaarten.

- De Graafschap wil het liefst zo min mogelijk terugdenken aan het zo teleurstellend verlopen vorig seizoen. Zo nam de club afscheid van doelman Joost Terol en ook Rogier Meijer diende te vertrekken.

- De Graafschap investeerde vooral in jonge spelers, die voor hun debuut in het betaalde voetbal staan. Voor de nodige ervaring werden Edwin Linssen en Tim Bakens aangetrokken. Ook doelman Theo Zwarthoed kreeg alsnog een contract in Doetinchem

- Wel blijven de Superboeren naarstig op zoek naar aanvallende versterking. Maar met een nagenoeg lege kas is het lastig zaken doen en zit de club dus voorlopig in de wachtkamer.

- Pieter Huistra kan met zijn ploeg terugkijken op een behoorlijke voorbereiding, waar het Turkse Sivasspor (1-1) en RKC Waalwijk (1-1) op een gelijkspel werden gehouden. Daartegenover staan wel veel tegentreffers tegen amateurclubs.

Nieuws van SV Superboeren

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

De inschrijving voor de Superboerenpoule is geopend tot vrijdag 2 augustus, 20.00 uur. Daardoor is het niet mogelijk om de voorspellingen van de deelnemers voor eerst wedstrijd te geven. Opgeven voor de Superboerenpoule kan nog steeds. Klik hier om naar de uitleg over de Superboerenpoule te gaan.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X