Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Voorspellers: De Graafschap wint bij Fortuna

Voorspellers: De Graafschap wint bij Fortuna

Voor De Graafschap begint op vrijdag 2 augustus de competitie. Tegelijkertijd start een nieuw seizoen in de Gelderesch Reizen Superboerenpoule. Dit is de laatste week dat je je voorspellingen voor dit seizoen kunt invoeren.

Op basis van de voorspellingen die nu verwerkt zijn denkt 56,5% van de deelnemers dat De Graafschap deze voetbaljaargang zal beginnen met een overwinning in Sittard. Over het thuisduel van een week later tegen Almere City FC is men ronduit overtuigd van een zege: 94,4%.

Ook meedoen

Je kunt je aanmelden als deelnemer aan de Superboerenpoule tot tot vrijdag 2 augustus, 19.59 uur. De inschrijving sluit dan automatisch en je voorspelling dient voor die tijd ingevoerd te zijn.

Deelnemers met een account

Deelnemers die zich in de afgelopen jaren via deze website hebben geregistreerd, kunnen inloggen met hun gegevens. Mocht uw e-mailadres is de tussentijd zijn gewijzigd, dan kunt u contact opnemen met de organisatie door te mailen naar: poule@superboeren.nl.

Wachtwoord kwijt?

Indien je je wachtwoord kwijt bent, kun je een nieuwe aanvragen via deze link.

Nieuwe deelnemers

Natuurlijk kunnen ook nieuwe deelnemers zich aanmelden voor deze competitie. Wacht daarmee niet tot de Open Dag, maar meld je online aan als deelnemer. Om mee te kunnen doen is een account nodig. Deze kun je gratis aanmaken. Klik hiervoor op gratis aanmelden.

Aantal accounts nog niet geactiveerd

Een aantal mensen heeft zich de afgelopen periode aangemeld als nieuwe deelnemer aan de Superboerenpoule. Zij hebben een account aangemaakt, maar deze nog niet geactiveerd.

Accounts die na het sluiten van de inschrijving niet geactiveerd zijn, zullen op korte termijn worden verwijderd. Heb je problemen met het activeren van je account, laat het ons op tijd weten door te mailen naar: poule@superboeren.nl.

Meedoen als team

Ook dit seizoen zullen de teams niet ontbreken. Een team vormen in de Superboerenpoule? Dat kan en maakt het spel nog leuker en spannender! Zo is het nog makkelijker om de scores van familie, vrienden, collega’s, bij te houden. Ook wordt er een gemiddelde teamscore berekend. Een team starten of deelnemer zijn aan een team is alleen mogelijk wanneer u zich via onze website aanmeldt.

Latere sluitingsdatum voor teams

Vanaf dit seizoen is het mogelijk om langer een team samen te stellen. Dit kan nu tot de transfermarkt in het betaalde voetbal sluit. Dus zie je dat een familielid, vriend of collega erg goed scoort, voeg hem/haar dan toe aan je team.

De organisatie heeft besloten om alle bestaande teams ‘op te heffen’. Iedereen zal dus opnieuw een team moet starten en zijn of haar teamleden opnieuw moeten uitnodigen.

De voorwaarden waaronder een team geformeerd kan worden, zijn ten opzichte van vorig seizoen aangepast (Meer info).

Problemen

Mocht je problemen hebben bij het online aanmelden voor de Superboerenpoule, schroom dat niet ons te mailen op poule@superboeren.nl. Wij helpen je graag op weg!

Oude accounts

De afgelopen seizoenen zijn er veel accounts aangemaakt om te kunnen deelnemen aan de Superboerenpoule. Gelukkig wordt het merendeel van die accounts ook ieder seizoen weer gebruikt bij het invullen van de voorspellingen. Er is ook een aantal accounts dat wel is aangemaakt maar niet (meer) wordt gebruikt. Indien u zo'n account en u wilt deze echt verwijderd zien. Stuur een e-mail naar poule@superboeren.nl mt het verzoek om uw account te verwijderen.

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 18 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker