Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Leden SV Superboeren ontvangen nieuwe Ledenpas

Leden SV Superboeren ontvangen nieuwe Ledenpas

SV Superboeren De Graafschap gaat vanaf dit seizoen haar nieuwe Ledenpas gebruiken. Op dit fraaie nieuwe ontwerp hebben we leuke reacties ontvangen. De voorbije weken is de nieuwe 100% Superboer!-Ledenpas aan alle leden verzonden.

Mocht u als lid van SV Superboeren De Graafschap onverhoopt de nieuwe Ledenpas niet hebben ontvangen, of staan er onjuistheden vermeld in uw gegevens, geef ze aan ons door via info@superboeren.nl (o.v.v. Lidnummer, welke op de Ledenpas staat).

Momenteel zijn wij tevens bezig het e-mailbestand van onze leden te actualiseren. Mail ons ook als wij jouw e-mailadres mogen toevoegen aan onze Ledenadministratie.

Meld u aan als lid van SV SUperboeren De Graafschap! Klik hier voor meer informatie of klik op de banner aan de rechterzijde van deze pagina.

Uw bedrijf koppelen aan onze ledenpas?

Wilt u uw bedrijf ook ‘koppelen’ aan de Ledenpas van de SV Superboeren De Graafschap én daarmee met uw gegevens worden opgenomen in dit overzicht?

Stuur dan een mail naar: sponsor@superboeren.nl. Of neem telefonisch contact op met Bernard Roelofs (0314-36.55.66 of 06-26.66.99.83).

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht

Vrijdag 24 september, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - Jong FC Utrecht (vrijdag 24 september). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter