Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SV Superboeren presenteert zich op Open Dag

SV Superboeren presenteert zich op Open Dag

De SV Superboeren staat weer klaar voor de Open Dag. Al maanden is een team van vrijwilligers onder leiding van Marion Tempelaars druk met de voorbereidingen van de Open Dag. In nauw overleg met De Graafschap neemt de SV Superboeren een deel van het programma voor haar rekening.

Na het succes van vorig jaar toen de SV Superboeren Q-Music als hoofdact hadden ingehuurd, is het dit jaar De Graafschap die de programmering op het hoofdpodium verzorgt. De SV is echter wel met veel vrijwilligers aanwezig om zich aan het publiek te presenteren. De Open Dag is voor de SV uitermate geschikt om haar leden te ontmoeten en nieuwe leden te werven.

Het gaat goed met de SV. Het ledenaantal groeit. De ambitie is om volgend jaar op onze verjaardag 1954 leden te hebben. Als lid krijg je een prachtig kleurrijk magazine vier maal per jaar gratis thuis en kortingen bij veel winkels en bedrijven in Doetinchem en omstreken. Tevens maak je het mogelijk dat wij de website Superboeren.nl in de lucht kunnen houden met al het nieuws over onze club. Het belangrijkste is dat je de club steunt, want wie de SV steunt, steunt de club. Maar net zo belangrijk is dat de SV opkomt voor de belangen van de supporters. Daarom is een sterke SV belangrijk.

Meld je aan op de Open Dag als lid, dan maak je kans op een kadobon van één van onze sponsoren. Mocht je geen bon winnen dan krijg je in ieder geval een paar consumptiemunten en het D'RAN!Magazine een jaar lang. Voor de eerste honderd (nieuwe) leden ligt ook nog een leuke attentie klaar. De leden die volgend seizoen mee gaan met de busreis krijgen weer korting. Kortom reden genoeg om lid te worden.

Dit jaar heeft de SV een eigen tent staan op het plein. Hier kunnen supporters zich opgeven voor verschillende activiteiten gedurende de Open Dag, zoals de Superboerenpoule, een prijsvraag waarmee een echte Graafschaptaart te winnen is, schminken en Guus Gatenhuus schieten. Voor de kleintjes loopt natuurlijk onze mascotte Guus rond zodat je met hem op de foto kan en is er een ballonnenwedstrijd georganiseerd. Ook zal er weer een karikatuurtekenaar aanwezig zijn om de mooiste karikaturen van de aanwezigen te maken!

Het afgelopen seizoen zijn vrijwilligers onder leiding van Ben Roelofs druk geweest om de supporterskantine op te knappen en sfeervol in te richten. Toen is ook het idee ontstaan om een DJ-meubel te maken om voor en na de wedstrijd nog gezellig een muziekje te draaien. Onze eigen DJ Dennis van Amerongen is er bij gehaald om een goede geluidsinstallatie te bouwen, met medewerking van onze sponsor Raymond van Inducomp. Zondag kun je onze nieuwe aanwinst komen bekijken in de SV tent en misschien wil DJ Dennis wel een kleine demonstratie geven.

Het komende seizoen zal de SV onder leiding van Marian Bottcher een tentoonstelling inrichting gewijd aan 60 jaar De Graafschap en 40 jaar SV is 'Samen 100'. Hiervoor zoeken we allerlei spullen die hiermee te maken hebben. Als jij thuis nog iets hebt wat gebruikt kan worden voor deze tentoonstelling loop dan op de Open Dag even langs bij Marian of mail naar bestuur@superboeren.nl.

Graag tot ziens op de Open Dag!

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X