Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenpoule: aanmelden kan nog 1 week

Superboerenpoule: aanmelden kan nog 1 week

Vanaf nu is de inschrijving voor de 11e editie van de Superboerenpoule geopend. Tot en met vrijdag 2 augustus, 20.00 uur is het mogelijk om de resultaten van De Graafschap zo goed mogelijk te voorspellen. Wil je direct meer uitleg over het spel, kijk dan hier.

Deelnemers met een account

Deelnemers die zich in de afgelopen jaren via deze website hebben geregistreerd, kunnen inloggen met hun gegevens. Indien je je wachtwoord kwijt bent, kun je een nieuwe aanvragen via de aanwezige link. Mocht uw e-mailadres is de tussentijd zijn gewijzigd, dan kunt u contact opnemen met de organisatie door te mailen naar poule@superboeren.nl.

Nieuwe deelnemers

Natuurlijk kunnen ook nieuwe deelnemers zich aanmelden voor deze competitie. Wacht daarmee niet tot de Open Dag, maar meld je online aan als deelnemer. Om mee te kunnen doen is een account nodig. Deze kun je gratis aanmaken. Klik hiervoor op gratis aanmelden.

Meedoen als team

Ook dit seizoen zullen de teams niet ontbreken. Een team vormen in de Superboerenpoule? Dat kan en maakt het spel nog leuker en spannender! Zo is het nog makkelijker om de scores van familie, vrienden, collega’s, bij te houden. Ook wordt er een gemiddelde teamscore berekend. Een team starten of deelnemer zijn aan een team is alleen mogelijk wanneer u zich via onze website aanmeldt.

Latere sluitingsdatum voor teams

Vanaf dit seizoen is het mogelijk om langer een team samen te stellen. Dit kan nu tot de transfermarkt in het betaalde voetbal sluit. Dus zie je dat een familielid, vriend of collega erg goed scoort, voeg hem/haar dan toe aan je team.

De organisatie heeft besloten om alle bestaande teams ‘op te heffen’. Iedereen zal dus opnieuw een team moet starten en zijn of haar teamleden opnieuw moeten uitnodigen.

De voorwaarden waaronder een team geformeerd kan worden, zijn ten opzichte van vorig seizoen aangepast (Meer info).

Verzoek

Dit jaar doen we het verzoek aan iedere deelnemer om zich zoveel mogelijk online op te geven. De reden voor dit verzoek is de beperkte tijd die er is tussen het invoeren van de vele aanmeldingen en de vroege competitiestart. Inloggen of gratis aanmelden

Problemen

Mocht je problemen hebben bij het online aanmelden voor de Superboerenpoule, schroom dat niet ons te mailen op poule@superboeren.nl. Wij helpen je graag op weg!

Oude accounts

De afgelopen seizoenen zijn er veel accounts aangemaakt om te kunnen deelnemen aan de Superboerenpoule. Gelukkig wordt het merendeel van die accounts ook ieder seizoen weer gebruikt bij het invullen van de voorspellingen. Er is ook een aantal accounts dat wel is aangemaakt maar niet (meer) wordt gebruikt. Indien u zo'n account en u wilt deze echt verwijderd zien. Stuur een e-mail naar poule@superboeren.nl mt het verzoek om uw account te verwijderen.

Ranglijsten

De diverse ranglijsten van de Gelderesch Reizen Superboerenpoule seizoen 20112-2013 zijn ook te downloaden. Op deze manier kan iedereen zijn/haar scores uit het afgelopen seizoen zoeken (in PDF-formaat).

Eindstand Periode 3 Periode 6
Periode 1 Periode 4 Teams
Periode 2 Periode 5  

 

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

Inloggen of gratis aanmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X