Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

DJ meubel voor SV Superboeren

DJ meubel voor SV Superboeren

Inducomp b.v. uit Zelhem heeft voor de ons een DJ meubel gemaakt voor in de supporterskantine.

De bedrijfsleider bij Inducomp, meer dan 25 jaar Graafschap-supporter, hoorde dat SV Superboeren De Graafschap een DJ in de kantine wil laten draaien. Maar om de apparatuur op een gewone tafel neer te zetten vond hij niet zo'n goed idee.

Na een gesprek met SV Superboeren De Graafschap is aan hen aangeboden om een speciaal meubel te maken uit Inducomp's Aluminium Profielsysteem. Inducomp b.v. levert immers "Oplossingen met Aluminium Profielen".

Er een keuze gemaakt uit de meer dan 260 verschillende profielen en er is uitgezocht hoe het meubel er uit zou gaan zien. Er is een speciale print ontworpen met daarop onder meer het aanzicht van het stadion aan de kant van de Supporterskantine. Deze print kant door middel van leds van binnenuit aangelicht worden.

Het DJ meubel is zondag op de Open Dag al te bewonderen in de ook al gloednieuwe tent van de  SV Superboeren. Voor het transport van het meubel van Inducomp b.v. in Zelhem naar Doetinchem, is gebruik gemaakt van de trekker van onze terreinknecht Tonny, want we blijven natuurlijk Superboeren!

We hopen dat we met dit meubel lekkere muziek kunnen draaien in de kantine en op andere evenementen. Het moet een gezellig feest worden bij De Graafschap!

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden, kom dan zondag vanaf 13.00 uur naar de Open Dag op De Vijverberg.

Meer informatie over Inducomp b.v is te vinden op: www.inducomp.nl.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X