Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Almere City FC-thuis

In aanloop naar... Almere City FC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor het eerste duel van 2013 op De Vijverberg is de heer Honig aangesteld De heren Balder en Siebert hanteren de vlag. De heer Dubbeld is aanwezig als vierde official.

- Almere City kende een uiterst zwakke start van het seizoen en stond lang onderaan. Pas op de zesde speeldag boekte men de eerste zege, uitgerekend tegen De Graafschap (1-0).

- Onder de nieuwe hoofdtrainer Fred Grim, opvolger van de weggestuurde Dick de Boer.  zette de ploeg uit Flevoland een sterke reeks neer. met 19 punten staat men gedeeld elfde.

- Bij de bezoekers vinden we Oud-Graafschapper Jason Oost terug (2008/09).

- Clubtopscorer Fabian Serrarens (6 doelpunten) heeft zijn aflopende contract  in Almere met 2,5 jaar verlengd.

- Voor De Graafschap is het pas het eerste optreden in de competitie na de winterstop. Twee eerdere wedstrijden werden afgelast. Nieuwe speeldata zijn te vinden op deze website.

- In de zoektocht naar versterkingen bleek één blik in de Doetinchemse schatkist voldoende. Zonder enige moeite was een blinkende bodem te zien.

- Trainer Huistra lijkt voorlopig gekozen te hebben voor een vaste kern spelers. Het blijft opvallend dat het merendeel van 'zomeraankopen' niet tot de basiskrachten behoort.

 - De Graafschap start als koploer van periode 3 aan de tweede seizoenhelft.

- Doelman Joost Terol kan voor de viede maal dit seizoen op eigen veld de nul houden.

- Het drietal Tim Vincken, Anco Jansen en Adil Auassar waren dit seizoen het vaakst aangever bij een doelpunt. Elk driemaal.

- De Graafschap heeft tot nu toe alle gespeelde thuiswedstrijden tegen voorganger FC Omniworld met speels gemak gewonnen.

Nieuws van SV Superboeren

- Op 16 februari organiseren wij een Winter BBQ (meer).

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- In de maand februari is er op deze website een Facebook-actie. Binnenkort veel meer hierover maar het zou al helpen wanneer u ons nu zou liken: http://www.facebook.com/Superboeren

- Wij zoeken een nieuw ontwerp voor onze ledenpas. Hiervoor hebben we een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Wij wachten op je inzending!

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 95,25

Gelijkspel: 3,32

Nederlaag: 1,42

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X