Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Pieter Huistra: gaat om de momenten zien

Pieter Huistra: gaat om de momenten zien

Stapje voor stapje ziet trainer Pieter Huistra dat de spelers van De Graafschap het nieuwe systeem met twee spitsen beter onder de knie krijgen. "We hebben de afgelopen weken goed kunnen trainen. Halverwege het seizoen hebben we het systeem veranderd, maar het wordt steeds duidelijker hoe we nu willen spelen."

"Onze serie willen we vervolgen. Dat gepruts in de ruimte is leuk en aardig, maar we zijn er aan toe dat het weer begint", zegt Huistra.

De Graafschap traint volgens de oefenmeester gericht op situaties die in de wedstrijden cruciaal zijn. "We zijn heel veel bezig met het herkennen van de momenten. Dat je de juiste duels wint, waardoor je een wedstrijd kan laten kantelen. Technisch en tactisch hoeft niet alles perfect te zijn. Kijk naar de wedstrijd van zondag tussen Vitesse en Ajax. Veltman verliest een kwartier voor tijd het duel van Jansen en de wedstrijd kantelt ineens. Dat zijn wel de momenten waar het om draait. Je kunt niet zomaar half de duels ingaan."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X