Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... MVV Maastricht-thuis

In aanloop naar... MVV Maastricht-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Bij dit duel op De Vijverberg, bestaat de vierkoppige wedstrijdleiding uit arbiter Higler; assistenten Nanniga en Olde Olthof. Als vierde man is de heer Bakker aanwezig.

- MVV kent een sterke seizoenstart dat heeft geleid tot een voorlopige tweede plaats voor de mannen van René Trost. De Limburgers hebben tien punten uit vier duels en wachten nog op hun eerste nederlaag.

- In die vier gespeelde wedstrijden kreeg MVV pas twee doelpunten tegen.

- MVV verloor vorige week in het competitievrije weekend wel een oefenduel. Het Belgische Standaard Luik bleek met 3-0 te sterk.

- Bij MVV is Bram Castro de doelman. In dienst van Roda JC wist de Belg jaren geleden in het bekertoernooi te scoren tegen De Graafschap.

-In Doetinchem moet MVV het doen zonder de geblesseerden Leroy Labylle, Lloyd Borgers, die beiden kampen met een enkelblessure.

- Voor De Graafschap kwam het competitievrije weekeinde waarschijnlijk niet eens zo ongelegen, waar de clubleiding nog het meest verbaast leek over de zwakke competitiestart, met 4 uit 4.

- Deze start is een kopie van die uit het seizoen 2006-2007 met 4 uit 4.Hierna stoomde de ploeg van Jan de Jonge soeverein af op de titel.

- De Graafschap lijkt toch een beetje terug te vallen op ervaring. Zo start nieuwkomer Adil Auassar meteen in de basis. Karim Tarfi is hierdoor bankzitter.

- Het meespelen van Santy Hulst is nog onzeker. Wel ontbreekt de zieke Vlatko Lazic en zit Timothy van der Meulen zijn laatste wedstrijd schorsing uit.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 83,54

Gelijkspel: 13,45

Nederlaag: 3,01

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Dit is de laatste wedstrijd uit de eerste periode van de Gelderesch Reizen Superboerenpoule.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X