Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Basisplaats Jeroen Drost bij De Graafschap

Basisplaats Jeroen Drost bij De Graafschap

Jeroen Drost staat vrijdagavond voor het eerst in de basis bij De Graafschap. De verdediger vervangt de zieke Vlatko Lazic. Drost, nieuw dit seizoen in Doetinchem, speelt linksback. Dat bleek uit de training woensdag op De Bezelhorst in Doetinchem. "Daar ziet het wel naar uit inderdaad. Mooi. Ik heb er zin in. Misschien had het eerder gekund, maar ik had ook nog pech met een hamstringblessure. Nu kan ik spelen", vertelde Drost.

Drost weet dat de belangen groot zijn vrijdag. "We hadden ons de seizoensstart anders voorgesteld. Dit verwacht je niet. De groep was teleurgesteld. We hebben een overwinning nodig, dat is zeker. Ik hoorde dat MVV al heeft gezegd dat hier drie punten waren te halen. Nee, een andere speelstijl is niet nodig. Alle wedstrijden tot nu toe konden we ook gewoon in winst omzetten."

De verwachting is verder dat ook nieuweling Adil Aouassar aan de aftrap verschijnt voor het belangrijke duel met MVV. Spits Harrie Gommans, die net als Aoussar op de laatste dag van de transfermarkt binnenkwam, begint waarschijnlijk nog op de bank. Gommans is nog niet helemaal wedstrijdfit.

De Graafschap kent een beroerde start van het seizoen. De Achterhoekse club pakte slechts vier punten uit vier duels. MVV staat op de tweede plek in de eerste divisie. De wedstrijd op De Vijverberg vrijdag begint om 20:00 uur.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)