Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra: we hebben leergeld betaald

Huistra: we hebben leergeld betaald

De Graafschap likte de afgelopen vrije competitieweek de wonden van twee nederlagen op rij. "We hebben leergeld betaald. Het gaat er nu om de momenten beter te herkennen. Routine speelt daarbij zeker mee."

Trainer Pieter Huistra kiest daarom waarschijnlijk voor een meer ervaren middenveld en houdt de jonge Belgen Tarfi en Calvete op de bank. Meijer keert terug van een schorsing en Auassar mag waarschijnlijk direct zijn debuut maken in het shirt van De Graafschap. Ook voor Santy Hulst heeft Huistra een basisplek in gedachten. "Santy is nog wel even afwachten tot morgen. Hij viel uit op de training."

Huistra ervaart geen extra druk na de zwakke start. "Het is een gezonde druk, niet meer dan dat. Ook al hebben we twee keer verloren, dat speelt niet mee. De spelers willen graag en zijn er klaar voor. Tot nu toe zijn we altijd voor gekomen. Maar soms moet je ook eens op lelijke manier wedstrijden winnen."

Opvallend was dat De Graafschap na rust vaak een groot verval kende tot nu toe. "Dat heeft ook wel met de tegenstander te maken. Die ineens anders gaan spelen als wij voor staan. Soms heeft een jong team daar wel eens moeite mee."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X