Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra: we hebben leergeld betaald

Huistra: we hebben leergeld betaald

De Graafschap likte de afgelopen vrije competitieweek de wonden van twee nederlagen op rij. "We hebben leergeld betaald. Het gaat er nu om de momenten beter te herkennen. Routine speelt daarbij zeker mee."

Trainer Pieter Huistra kiest daarom waarschijnlijk voor een meer ervaren middenveld en houdt de jonge Belgen Tarfi en Calvete op de bank. Meijer keert terug van een schorsing en Auassar mag waarschijnlijk direct zijn debuut maken in het shirt van De Graafschap. Ook voor Santy Hulst heeft Huistra een basisplek in gedachten. "Santy is nog wel even afwachten tot morgen. Hij viel uit op de training."

Huistra ervaart geen extra druk na de zwakke start. "Het is een gezonde druk, niet meer dan dat. Ook al hebben we twee keer verloren, dat speelt niet mee. De spelers willen graag en zijn er klaar voor. Tot nu toe zijn we altijd voor gekomen. Maar soms moet je ook eens op lelijke manier wedstrijden winnen."

Opvallend was dat De Graafschap na rust vaak een groot verval kende tot nu toe. "Dat heeft ook wel met de tegenstander te maken. Die ineens anders gaan spelen als wij voor staan. Soms heeft een jong team daar wel eens moeite mee."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 1 september, aanvang 00:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker