Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... AGOVV Apeldoorn-uit

In aanloop naar... AGOVV Apeldoorn-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Deze Gelderse tweestrijd staat onder leiding van een arbiter uit dezelfde provincie. De heer Honig mag het duel in goede banen leiden. Op Berg en Bos heeft hij de assistenten Brondijk en Lobbert tot zijn beschikking. Als vierde man maakt de heer Dubbeld de wedstrijdleiding compleet.

- Ook in Apeldoorn wil men het desastreus verlopen vorig seizoen het liefst verdringen. Eigenlijk heeft de club een nieuwe start gemaakt.

- Na zijn vertrek als trainer van De Graafschap in februari van dit jaar, begon Andries Ulderink deze zomer als trainer bij AGOVV.

- Lion Kaak en zeer recent Ties Evers maakten de overstap van de Achterhoek naar de Veluwe. De laatste deed dit overigens op huurbasis.

- Nieuwkomer Joey Godee produceerde in de 3 duels tot nu toe telkens een treffer.

- Het is voor de Apeldoornse club nog wachten op de eerste zege van het zeizoen. Het eerste optreden op eigen vel dit seizoen ging verloren. Telstar won met 1-2.

- De Graafschap toonde vorige week aan dat het nog een lange weg te gaan heeft. Het werd op eigen veld te kijk gezet door Helmonnd Sport (2-5).

- De laatste keer dat men in de Eerste Divisie op eigen veld vijf goals tegen kreeg was in 2010. Tegenstander toen was… AGOVV (3-5). Overigens was De Graafschap toen al kampioen.

- In 2003 keerde AGOVV terug in het betaald voetbal. In de vier sindsdien gespeelde wedstrijden won De Graafschap niet in Apeldoorn, 4-2, 2-2, 4-4 en opnieuw 2-2.

- De zes treffers van De Graafschap dit seizoen kennen vijf verschillende makers: Tarfi (2), El Hassnaoui, Pröpper, Vincken en Anco Jansen (allen 1).

- Met nu al zeven tegentreffers  is er nog geen sprake van een solide defensie.

- De Graafschap heeft zich op de voorlaatste dag voor de sluiting van de transfermarkt aanvallend versterkt met Harrie Gommans. De 29-jarige Limburger was het laatst actief voor Fortuna Sittard.

- Wel werd de selectie deze week uitgebreid met een doelman. De 29-jarige Theo Zwarthoed.

- De Graafschap moet het dit weekend stellen zonder Meijer en Van der Meulen. Beiden zijn geschorst.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 79,11

Gelijkspel: 14,87

Nederlaag: 6,01

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X