Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Pieter Huistra: misschien doel bijstellen

Pieter Huistra: misschien doel bijstellen

De Graafschap is achter de schermen volop bezig om zich nog voor de deadline van de transfermarkt, vrijdagavond 24:00 uur,te versterken.

"Speerpunt blijft een spits, maar wie weet gaan we ook elders nog wat doen. Als we creatief zijn, komen er misschien nog wel drie spelers bij", sprak Pieter Huistra met een lach.

De coach vindt versterking noodzaak. "Ik maak me geen zorgen dat het niet lukt, maar anders moeten we de doelstelling misschien bijstellen naar beneden. Die is nu bij de eerste vijf. Zoiets heeft namelijk te maken met de kwaliteit van je selectie."

Tegen AGOVV Apeldoorn kan Huistra niet beschikken over de geschorste spelers Van der Meulen en Meijer. In het centrum spelen Pröpper en Van de Pavert. "Ze moeten het nu laten zien", aldus de trainer van De Graafschap.

Aan Jeroen Drost heeft de Achterhoekse club nog geen plezier beleefd. "Hij is nog niet fit genoeg. Dat heeft met een achterstand te maken, omdat hij nauwelijks een voorbereiding heeft gehad. Dat wisten we. Santy Hulst is wel weer terug van een blessure. Hij zou een rol kunnen gaan spelen morgen", zo vertelde Huistra na de laatste training op het fraaie complex van DZC'68 in Doetinchem. De Graafschap trainde bij DZC omdat er kunstgras ligt. Ook bij AGOVV wordt op die ondergrond gespeeld.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X