Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ties Evers wil terugkeren bij De Graafschap

Ties Evers wil terugkeren bij De Graafschap

Ties Evers is net verhuurd door De Graafschap aan AGOVV en speelt nu al tegen zijn oude ploeg.

"Ja, dit is mijn tweede wedstrijd dat ik hier ben. Een mooie uitdaging voor ons als team. Ik weet veel over ze, maar Andries doet de bespreking. Maar als hij iets verkeerd zeg, mag ik hem corrigeren, zo heeft hij gezegd. Ik denk dat ik tegen Anco Jansen moet spelen, één van de betere spelers die veel acties naar binnen maakt."

Evers brak twee seizoenen geleden door in Doetinchem en veroverde in de eredivisie zelfs een basisplaats. "Ik ben goed begonnen bij De Graafschap, maar vorig jaar waren er ook wat mindere wedstrijden. Ik had gehoopt dat ik na de degradatie een vaste waarde zou worden. Maar in de voorbereiding bleek dat dat niet zo was. Dan moet je verder kijken. Gelukkig werkte De Graafschap daaraan mee, daarom ben ik bij AGOVV terecht gekomen."

"Ik heb geen revanchegevoelens. Ik heb het er altijd naar mijn zin gehad en wil er volgend jaar terugkeren, maar wil graag mijn visitekaartje afgeven met een goede teamprestatie en goed spel van mezelf."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X