Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ties Evers wil terugkeren bij De Graafschap

Ties Evers wil terugkeren bij De Graafschap

Ties Evers is net verhuurd door De Graafschap aan AGOVV en speelt nu al tegen zijn oude ploeg.

"Ja, dit is mijn tweede wedstrijd dat ik hier ben. Een mooie uitdaging voor ons als team. Ik weet veel over ze, maar Andries doet de bespreking. Maar als hij iets verkeerd zeg, mag ik hem corrigeren, zo heeft hij gezegd. Ik denk dat ik tegen Anco Jansen moet spelen, één van de betere spelers die veel acties naar binnen maakt."

Evers brak twee seizoenen geleden door in Doetinchem en veroverde in de eredivisie zelfs een basisplaats. "Ik ben goed begonnen bij De Graafschap, maar vorig jaar waren er ook wat mindere wedstrijden. Ik had gehoopt dat ik na de degradatie een vaste waarde zou worden. Maar in de voorbereiding bleek dat dat niet zo was. Dan moet je verder kijken. Gelukkig werkte De Graafschap daaraan mee, daarom ben ik bij AGOVV terecht gekomen."

"Ik heb geen revanchegevoelens. Ik heb het er altijd naar mijn zin gehad en wil er volgend jaar terugkeren, maar wil graag mijn visitekaartje afgeven met een goede teamprestatie en goed spel van mezelf."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Volendam

FC Volendam

Zondag 9 augustus, aanvang 14:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker