Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Reacties op het Voorwoord in D`RAN! MAGAZINE

Reacties op het Voorwoord in D`RAN! MAGAZINE

Er zijn tientallen reacties binnengekomen van supporters op het voorwoord uit het D`RAN! MAGAZINE nummer 4 dat eerdaags bij de leden van de SV Superboeren bezorgd zal worden.

Uit de reacties valt op te maken dat veel supporters zeer teleurgesteld zijn in onze club. Veel berichten zitten vol emotie en woede hoe het zo ver heeft kunnen komen. De twijfel over het nieuwe seizoen is groot. Wel en geen seizoenkaart meer kopen?

Het is helaas een trieste constatering dat de supporters zich herkennen in het voorwoord. Een ieder is van mening dat het hoog tijd is dat de verantwoordelijke mensen bij de club ook nu hun verantwoording naar de supporters en de club nemen. Tot op heden is er nog nagenoeg niks waargenomen van het ‘in de spiegel kijken’. De medewerkers zonder leidinggevende verantwoordelijkheden moeten het veld ruimen, zonder dat er gekeken wordt naar prestaties.

Op de supportersavond mede georganiseerd door onder andere SV Superboeren De Graafschap werd gesproken over meer openheid en duidelijke communicatie naar de supporters. Ook daar is nog weinig van te merken. Wat gaat de club anders doen? Hoe ziet de stabiele basis er uit? Gaan we in 1 jaar terug naar de Eredivisie of is er een ander plan? Hoe gaat de selectie er uit zien? Ervaring, jeugd, eigen opleiding? Waarom Pieter Huistra? Waarom een contract voor 1 jaar, is er geen lange termijn beleid?

Het enige wat we zien is een advertentie om maar weer “gewoon” een seizoenkaart te kopen. En dat moeten we ook doen, want het is onze club. Wij zijn De Graafschap en De Graafschap dat zijn wij. Uw reacties zijn duidelijk.

U vraagt ons als SV Superboeren De Graafschap om voor de supporters op te komen. Dat is nu meer dan ooit nodig en dat gaan we doen. Maar dat doen we met elkaar. Achter de schermen wordt al een paar weken hard gewerkt aan een actie van alle supportersgroeperingen. Zeer binnenkort gaat u daar meer over horen en lezen. Dat is ook het moment dat we de massale steun van alle supporters nodig gaan hebben om de veranderingen in gang te kunnen zetten. U hoort van ons en ik reken op uw steun. Attamottamotta!

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)