Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Heracles Almelo-thuis

In aanloop naar... Heracles Almelo-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Deze wedstrijd staat onder leiding van de heer Makkelie. Hij is de vervanger van de zieke Wegereef. Zijn twee assistenten op De Vijverberg zijn Gerritsen en Janson. Als vierde official staat Dieperink aan de zijlijn.

- Duels tussen De Graafschap en Heracles in de eredivisie,, gespeeld op De Vijverberg zijn schaars en ook nog eens erg zuinig als het gaat om doelpunten: 3 wedstrijden met 3 doelpunten (0-0, 1-0, 1-1).

- Met 37 punten staat Heracles elfde. Wel kregen de Heraclieden al 50 doelpunten tegen.

- Heracles wist dit seizoen van de 30 competitiewedstrijden 4x de nul’’ te houden. (2x Excelsior, VVV en De Graafschap)

- Op vreemde bodem haalde de ploeg van Peter Bosz 12 punten. 3x winst (Excelsior, FC Twente en NAC Breda) en 3x gelijk.

- De naar FC Twente vertrokken Plet heeft dit seizoen het meeste doelpunten (10) achter zijn naam staan. Gevolgd door Everton en Overtoom met 7 doelpunten.

- Veijnovic is met 9 assists de assistkoning van de Almelose club.

- Routiniers Antoine van der Linden en Darl Douglas, dit seizoen basisspeler in Almelo, krijgen geen speelminuten meer. Het duo vertrekt na dit seizoen, waardoor Bosz kans ziet om met oog op het volgende seizoen zijn talenten te testen. Jason Davidson (20), Ninos Gouriye (21) en Thomas Bruns (20) krijgen de laatste weken veel speeltijd.

- Overtoom keerde deze week terug tijdens de  groepstraining. Hij is hersteld van zijn enkelblessure opgelopen in de bekerfinale tegen PSV

- Heracles-trainer Bosz degradeerde in 2003 rechtstreeks met De Graafschap uit de eredivisie. Excelsior-trainer Lammers was zijn assistent.

- De Graafschap doorbrak met de zege op FC Utrecht de negatieve serie thuisduels, iets dat de Doetinchemse club zelfs een record opleverde.

- Michael de Leeuw werkte de laatste twee duels aan zijn doelpuntenproductie. De middenvelder scoorde drie keer en bracht zijn totaal daarmee op zes.

- Rogier Meijer (2549), Rydell Poepon (2474) en Yuri Rose (2281) zijn in deze volgorde de spelers met de meeste speelminuten dit seizoen bij De Graafschap, bij wedstrijden in de eredivisie.

- In de defensie zijn Wormgoor en Saeijs weer beschikbaar. Nalbantoglu is nog niet inzetbaar.

- Bij De Graafschap staan Meijer, Breinburg en Saeijs op scherp en zullen bij een volgende gele kaarten de volgende wedstrijd moeten toekijken.

- De Graafschap, organiseert in samenwerking met de SV Superboeren De Graafschap en de Brigata Tifosi op 24 april een grootschalige supportersavond.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap - Heracles Almelo:
De laatste ontmoeting tussen beide ploegen op De Vijverberg is die van 23 oktober 2010. Een puntendeling was het resultaat: 1-1 Hersi schoot De Graafschap op voorsprong, maar kort na rust tekende Plet voor de gelijkmaker.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 64,28

Gelijkspel: 26,79

Nederlaag: 8,93

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X