Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Feyenoord-thuis

In aanloop naar... Feyenoord-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Dit duel met een rijke historie staat onder leiding van scheidsrechter Kuipers. De Tukker, die voor de vijfdemaal dit seizoen een duel van De Graafschap leidt, krijgt assistentie van de heer Zeinstra en de heer Langkamp. Vierde official deze keer is de heer Lindhout. De aftrap is om 14.30 uur (denk aan het ingaan van de zomertijd).

- Was het voor Feyenoord vorig seizoen meer dan vaak zwoegen in de Eredivisie, dit seizoen is er tot nu een fraaie vijfde plaats. Trainer Ronald Koeman haalde met zijn ploeg 48 punten.

- De Rotterdammers kunnen op De Vijverberg nog geen beroep doen op Fernandez. De rappe aanvaller is nog immer geschorst. Daarnaast is jongeling Vilhena er vanwege interlandverplichtingen niet bij.

-  Het tweetal Miquel Nelom en Otman Bakkal is wel weer inzetbaar na een schorsing..

- De Graafschap liet midweeks een kans liggen om één punt aan de behaalde zestien toe te voegen. Tegen FC Twente werden opgelegde kansen in de slotfase niet benut (1-2).

- De wedstrijd tegen FC Twente leverde De Graafschap een drietal schorsingen op. Rogier Meijer (na zijn rode kaart) en Yuri Rose (zevende gele kaart) zitten één wedstrijd schorsing uit.

- De derde geschorste is trainer Richard Roelofsen. De oefenmeester werd voor de twee keer dit seizoen weggestuurd. Opvallend genoeg beide keren door arbiter Van Sichem. Het betreft de tweede schorsing van het seizoen voor de coach.

- In de vijf wedstrijden onder leiding van Roelofsen, boekte De Graafschap maar één overwinning.

- De Graafschap staat op de drempel van een negatief record. De Achterhoekers leden reeds acht opeenvolgende thuisnederlagen. Nog eentje en De Graafschap is ‘recordhouder’. Dit verklaart ook waarom de Doetinchemse club de slechts presterende ploeg op eigen veld is dit seizoen.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap - Feyenoord:
Vorig seizoen kende het duel uiteindelijk geen winnaar. De uitverkochte Vijverberg zag De Graafschap op voorsprong komen via Hugo Bargas. De voorsprong was van korte duur omdat Bruins van de stip de stand weer in evenwicht bracht: 1-1.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 38,95

Gelijkspel: 33,41

Nederlaag: 27,64

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X