Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Roelofsen ziet weer verkeerde keuze

Roelofsen ziet weer verkeerde keuze

Richard Roelofsen kiest met De Graafschap voor ultra-defensief spel. Ook na het 1-0 verlies bij RKC, blijft de coach die weg volgen.

"Dat is de lijn die we gekozen hebben en daar gaan we mee door. Het uitgangspunt is zo te beginnen. We hebben RKC het spelen onmogelijk gemaakt en bijna niets weggegeven", noemde Roelofsen het positieve aspect.

Tot diep in de tweede helft slaagde de tactiek van afbraakvoetbal. "Maar dan maken we in de verdediging weer een verkeerde keuze zoals vorige week ook gebeurde. Een moment van niet opletten bij de steekbal. Dat wordt dan meteen afgestraft en is zuur. Na de goal spelen we veel lange ballen, opportunistisch, maar dat werd ook niets. Dat is moeilijk voor ons en dan komen we ook een beetje in onze zwakte."

"Aan de bal hebben we te weinig gebracht vanavond", vervolgt Roelofsen. "We zijn een maal dreigend geweest bij een spelhervatting. Voor mij teleurstellend, want in de voorgaande wedstrijden kregen we wel steeds een paar grote kansen. Maar er moet direct een streep onder nu, want woensdag wacht FC Twente alweer."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

Vrijdag 29 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter