Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Meijer: 'We hebben lang stand gehouden'

Meijer: 'We hebben lang stand gehouden'

De Graafschap ging zaterdagavond met 1-0 onderuit bij RKC Waalwijk. De Superboeren hanteerden een defensieve speelwijze, waardoor er kritiek ontstond op de Doetinchemmers. Rogier Meijer snapt de reacties van de toeschouwers.
 
"Ik kan het me voorstellen. Maar wij hebben hiervoor gekozen. We hebben ook wedstrijden gespeeld waar we wel vroeg druk zetten, maar dan krijgen we er vier of vijf tegen omdat we dat niet goed kunnen. Daarom hebben we hiervoor gekozen." Het was niet de bedoeling om negentig minuten lang op eigen helft te spelen. "Dat was niet het strijdplan", gaat Meijer verder tegenover Eredivisie Live.

"Het was de bedoeling om compact te zijn en vanuit de counter wat te doen. Maar we waren zo slordig. We konden de bal niet vasthouden en konden niet bijsluiten, dan is het moeilijk voetballen." "We hebben zelfs niks gecreëerd. Maar we hebben lang stand gehouden, we hadden lang uitzicht op een punt. Dat was ook maximaal geweest, want we hadden niet veel recht op een punt."

Bron: Eredivisie Live / Elf Voetbal


Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X