Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Meijer: 'We hebben lang stand gehouden'

Meijer: 'We hebben lang stand gehouden'

De Graafschap ging zaterdagavond met 1-0 onderuit bij RKC Waalwijk. De Superboeren hanteerden een defensieve speelwijze, waardoor er kritiek ontstond op de Doetinchemmers. Rogier Meijer snapt de reacties van de toeschouwers.
 
"Ik kan het me voorstellen. Maar wij hebben hiervoor gekozen. We hebben ook wedstrijden gespeeld waar we wel vroeg druk zetten, maar dan krijgen we er vier of vijf tegen omdat we dat niet goed kunnen. Daarom hebben we hiervoor gekozen." Het was niet de bedoeling om negentig minuten lang op eigen helft te spelen. "Dat was niet het strijdplan", gaat Meijer verder tegenover Eredivisie Live.

"Het was de bedoeling om compact te zijn en vanuit de counter wat te doen. Maar we waren zo slordig. We konden de bal niet vasthouden en konden niet bijsluiten, dan is het moeilijk voetballen." "We hebben zelfs niks gecreëerd. Maar we hebben lang stand gehouden, we hadden lang uitzicht op een punt. Dat was ook maximaal geweest, want we hadden niet veel recht op een punt."

Bron: Eredivisie Live / Elf Voetbal


Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

sc Heerenveen

sc Heerenveen

Zaterdag 15 augustus, aanvang 16:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker