Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Vitesse-uit

In aanloop naar... Vitesse-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De arbiter van dienst bij deze derby heet Nijhuis, die het duel om 12.30 uur in gang zal blazen. De twee assistenten in de Gelredome zijn Van de Ven en Meenhuis. Vierde man is deze keer de heer Abbink.

- Vitesse maakt een seizoen door met twee gezichten: Trainer Van den Brom zag zijn ploeg voor de winterstop 29 punten pakken. In 2012 is het ploeteren en zwoegen in Arnhem, met slechts één winstpartij.

- Nicky Hofs, in Doetinchem nog de aangever van de 0-1 van Bony, is voor een duel geschorst.

- De defensie van Vitesse was lang de minst gepasseerde. Na de winterstop lijkt er sprake van het tegenovergestelde:In zeven duels moest doelman Velthuizen al 15 keer vissen.

- Op bezoek bij Roda JC pakte De Graafschap drie belangrijke punten (0-2). Hierdoor deed het de laatste plaats over aan Excelsior. De manier waarop de punten worden gepakt, is van ondergeschikt belang.

- Spits Rydell Poepon tekende voor zijn zesde seizoenstreffer. Dit doelpunt had nog een bijzonder tintje. Zie elders op deze website.

-Yuri Rose hikt nog altijd tegen zijn 100ste goal bij de profs aan. De teller staat op 99.

- Het is nog onzeker of Purrel Fränkel en Vito Wormgoor tijdig zijn om in atie te kunnen komen.

- De bussen vertrekken om 10:30 uur vanaf de Burgemeester van Nispenstraat te Doetinchem. Supporters die beschonken/onder invloed zijn, worden niet toegelaten in de bus.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

 Laatste Vitesse - De Graafschap:
Deze werd gespeeld op 20 februari 2011. De Graafschap, gesteund door ruim 1200 Superboeren, kreeg meerdere levengrote kansen. De waren voornamelijk niet besteed aan Hugo Bargas. De Argentijnse aanvaller miste voor een leeg doel en trof later ook nog eens de paal. In de laatste twintig minuten scoorde Vitesse wel twee keer, via Bony (72) en Matic (84).

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 31,87

Gelijkspel: 29,64

Nederlaag: 38,49

Met deze wedstrijd starten we met periode 5 in de Superboerenpoule

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X