Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... VVV-Venlo-thuis

In aanloop naar... VVV-Venlo-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor dit uiterst belangrijke duel op een ongetwijfeld kolkende Vijverberg, staat onder leiding van arbiter Kuipers. De vlaggenisten heten Van Roekel en Zeinstra. Als vierde official maakt Van de Graaf het viertal compleet.

- Beide ploegen zijn bezig aan een opvallende negatieve reeks: VVV verloor buiten Venlo 18 wedstrijden op een rij. De Graafschap zal weer in harmonie willen komen met de eigen Vijverberg want de laatste vijf duel gingen verloren. Met welke reeks zal worden gebroken?

- De Limburgers begonnen het seizoen met Glen De Boeck als oefenmeester. De  Belg hiel het voor de winterstop echter al voor gezien in Venlo. Ton Lokhoff staat nu voor de groep.

- De bezoekers zullen het in Doetinchem moeten stellen zonder de geblesseerde Leemans en de geschorste Linssen.

- Voor De Graafschap, dat sinds afgelopen weekend rode lanteren drager is, tellen geen excuses meer. Enkel met een overwinning schieten de Superboeren écht iets op.

- Gil Vermouth scoorde bij zijn eerste competitieoptreden direct voor De Graafschap.

- Ziguy Badibanga is weer inzetbaar. De beschikbaarheid van de vleugelaanvaller, kost De Leeuw mogelijk zijn basisplaats.

- Voor Rydell Poepon is het even geleden dat hij een doelpunt heeft kunnen vieren. Zijn laatste treffer scoorde hij op 26 november 2011, uitgerekend in Venlo (de 1-1)

- De Graafschap kent dit seizoen tot op heden een dramatische balans op eigen veld. Daar waar in het verleden de kracht van de Superboeren lag werden er nu van de 10 thuiswedstrijden er 8 verloren en slechts twee gewonnen. De Graafschap is met 6 punten de slechtst presterende thuisploeg van de eredivisie. Voorlaatst is RKC Waalwijk met 11 punten.

-  De defensie van De Graafschap zal graag weer eens ‘de nul’ willen houden. Dit lukte dit seizoen pas eenmaal (speeldag 5, NEC-thuis, 1-0).

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap – VVV-Venlo:
Was de laatste wedstrijd van het vorig seizoen. Door een treffer van Rydell Poepon wonnen de Achterhoekers met 1-0. Dit betekende rechtstreekse handhaving in de Eredivisie, door een knappe veertiende plaats. Na afloop werd er op fraaie wijze afscheid genomen van trainer Darije Kalezic.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,15

Gelijkspel: 5,31

Nederlaag: 1,54

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X