Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink wil duel met VVV domineren

Andries Ulderink wil duel met VVV domineren

Andries Ulderink zegt geen druk of spanning te voelen in aanloop naar de degradatiekraker tegen VVV Venlo.  "Dat heb ik als trainer nooit gehad. Ik kan ook niet veel met termen als beladen en cruciaal. En natuurlijk snap ik het wel, want de wedstrijd is heel belangrijk. Geen goed resultaat betekent dat alleen Excelsior nog binnen handbereik is."

Ulderink zegt uit te kijken naar de confrontatie met de concurrent. "Ik ben enorm benieuwd. We willen de wedstrijd naar onze hand zetten. Ik heb het gevoel dat ons niveau op trainingen steeds hoger wordt. Tegen NAC speelden we onze beste wedstrijd. Wij willen zaterdag vrijuit voetballen en er volle bak tegenaan."


Over het wegvallen van linksback Purrel Fränkel wilde Ulderink weinig kwijt. "Hij heeft een wasmachine op zijn teen gekregen. Het is hoogst onzeker dat hij kan spelen. Laat ik er verder niet te veel over zeggen. Met Poepon verwacht ik geen problemen. Joost Terol is ziek en ontbreekt waarschijnlijk in de selectie."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter