Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Poepon kan transfer naar ADO zo goed als vergeten

Poepon kan transfer naar ADO zo goed als vergeten

Rydell Poepon heeft aangegeven graag naar ADO Den Haag te vertrekken, maar de spits van De Graafschap kan die overgang waarschijnlijk uit zijn hoofd zetten. In een eerste serieuze gesprek vorige week bleken beide partijen op financieel vlak erg ver uit elkaar te zitten.

De Graafschap verwacht naar verluidt een afkoopsom van zes cijfers voor de Amsterdammer. ADO wil niet verder gaan dan een paar ton. Trainer Andries Ulderink van de Superboeren gaat niet in op bedragen. 'Maar ADO kon niet bij onze vraagprijs in de buurt komen, daarop hebben wij de gesprekken stopgezet.'

Commissaris Paul Beyersbergen van de Hagenaars erkent de impasse. 'En ik acht de kans klein dat we er nog uitkomen. Zeker op korte termijn zie ik ons niet tot elkaar komen.' Op zoek naar een centrumspits voor volgend seizoen heeft ADO het blikveld nu verruimd. De Zwitserse jeugdinternational Janko Pacar (21), nu nog eigendom van FC Luzern, krijgt deze week eens kans zich op de training te bewijzen.

De club hoopt ook nog altijd de kopsterke Fin Tim Väyrynen van FC Honka voor een stage te mogen begroeten. Daarnaast is topscorer Danny van den Meiracker van Topklasser Spakenburg, die onlangs te duur bleek voor NEC, nog in beeld bij ADO.

Beyersbergen verwacht op zijn beurt wel snel witte rook rondom Vito Wormgoor, eveneens van De Graafschap. De verdediger, die een gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft, ziet ADO als een stap hogerop. 'Ik denk dat we zijn komst snel kunnen afronden', voorspelt Beyersbergen.

Bron: Vi.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)