Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

ADO Den Haag maakt werk van Graafschap-duo

ADO Den Haag maakt werk van Graafschap-duo

ADO Den Haag en De Graafschap gaan donderdag in gesprek over Vito Wormgoor en Rydell Poepon. De club uit de Hofstad hoopt beide spelers komende zomer toe te voegen aan de selectie.

Wormgoor (23) heeft nog een contract tot medio 2016 bij de Superboeren, de verbintenis van Poepon (24) loopt drie jaar eerder af. De Graafschap liet al weten dat Poepon alleen voor ‘vele miljoenen’ mag vertrekken. 'Als ze echt aan zo’n bedrag denken, dan is het gesprek over Poepon snel afgelopen', laat commissaris Paul Beyersbergen weten aan Voetbal International.

Over Wormgoor heeft De Graafschap minder te willen. De verdediger heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract. ADO zat al met Wormgoor zelf om tafel. De club verzekerde zich al van de diensten van middenvelder Aaron Meijers, die komende zomer overkomt van RKC Waalwijk en voor twee jaar tekende. Die overgang is op enkele formaliteiten na rond.

Bron: VI.nl (Geert-Jan Jakobs)

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

sc Heerenveen

sc Heerenveen

Zaterdag 15 augustus, aanvang 16:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker