Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

ADO Den Haag maakt werk van Graafschap-duo

ADO Den Haag maakt werk van Graafschap-duo

ADO Den Haag en De Graafschap gaan donderdag in gesprek over Vito Wormgoor en Rydell Poepon. De club uit de Hofstad hoopt beide spelers komende zomer toe te voegen aan de selectie.

Wormgoor (23) heeft nog een contract tot medio 2016 bij de Superboeren, de verbintenis van Poepon (24) loopt drie jaar eerder af. De Graafschap liet al weten dat Poepon alleen voor ‘vele miljoenen’ mag vertrekken. 'Als ze echt aan zo’n bedrag denken, dan is het gesprek over Poepon snel afgelopen', laat commissaris Paul Beyersbergen weten aan Voetbal International.

Over Wormgoor heeft De Graafschap minder te willen. De verdediger heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract. ADO zat al met Wormgoor zelf om tafel. De club verzekerde zich al van de diensten van middenvelder Aaron Meijers, die komende zomer overkomt van RKC Waalwijk en voor twee jaar tekende. Die overgang is op enkele formaliteiten na rond.

Bron: VI.nl (Geert-Jan Jakobs)

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X