Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'Poepon wil graag komende zomer naar ADO komen'

'Poepon wil graag komende zomer naar ADO komen'

Vertegenwoordigers van ADO Den Haag en De Graafschap zaten gisteren bij elkaar om te praten over de eventuele komst van verdediger Vito Wormgoor en spits Rydell Poepon.

De club uit de Hofstad wil het duo komende zomer graag overnemen. Wormgoor heeft nog een contract tot medio 2016, maar dat bevat een gelimiteerde afkoopsom van enkele tonnen. Voor Poepon, die nog anderhalf jaar vastligt, kunnen de Superboeren in principe de hoofdprijs vragen.

'Het was een oriënterend gesprek', vertelt ADO-commissaris Paul Beyersbergen over de bijeenkomst van donderdag. 'Ik hoop en verwacht dat het met Wormgoor wel goed komt, Poepon is een wat lastiger verhaal. Hij heeft zelf aangegeven dat hij graag naar ADO wil. Wij doen natuurlijk wel ons huiswerk, als we dat niet hadden geweten waren we niet gaan onderhandelen.'

'De Graafschap heeft gisteren aangegeven wat zij in hun hoofd hebben, wij hebben op onze beurt hetzelfde gedaan. Daar gaan we de komende dagen eens over nadenken. Ik heb in ieder geval niks gehoord waardoor ik bij voorbaat iets onmogelijk acht. Maar ook nog niks waar we morgen ja op kunnen zeggen', besluit Beyersbergen.

Bron: vi.nl (Geert-Jan Jakobs)

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter