De Graafschap sluit trip af met zege

De Graafschap heeft het oefenduel met Rapid Chisinau met 2-0 gewonnen. Trainer Ulderink had voornamelijk gekozen voor de reservespelers. Badibanga speelde wel vanaf het begin net als proefspeler Calvete die vooral voor rust een redelijke indruk achterliet.

Na ruim twintig minuten scoorde El Hassnaoui op aangeven van Evers 1-0. Even later raakte de spits na een fout van de zwakke tegenstander de paal. Op slag van rust scoorde de behendige Badibanga bijna 2-0. De Graafschap domineerde en verdedigde goed.

In de slotminuut van de eerste helft kwam De Graafschap wel op 2-0. Calvete schoot knap binnen na goed werk van opnieuw Badibanga. In de tweede helft gebeurde weinig, maar gaf een geconcentreerd spelend De Graafschap ook niets weg.

Bron: Omroep Gelderland