Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap hoopt weer op stadion

De Graafschap hoopt weer op stadion

De Graafschap kan toch weer hopen op een multifunctioneel stadion op het Vredesteinterrein nabij het centrum van Doetinchem. Vorige maand werd nog bekend dat bouwconcern BAM, die het nieuwe onderkomen wil bouwen, de onderhandelingen definitief had verbroken met grondeigenaar Van Wijnen.

Nu blijkt dat er toch overeenstemming is over de prijs en dat is ook voor De Graafschap een grote meevaller. Van Wijnen vond aanvankelijk de risico's van exploitatie in de huidige tijd te groot en BAM was van mening "al genoeg gedaan" te hebben. Maar beide partijen hebben elkaar nu dus toch nog gevonden.

De Graafschap wil een nieuw stadion bouwen omdat de huidige Vijverberg volgens de club niet meer aan de moderne eisen van comfort voldoet. De voetbalclub gaat nu de commerciële haalbaarheid verder onderzoeken."Met als doel dat we straks de huur en onderhoud kunnen betalen", zegt projectleider Sietze Veen namens De Graafschap.

Veen is dolgelukkig met de nieuwe wending. "Ik ben zeer blij verrast. Er komt toch een nieuwe samenwerking tussen Van Wijnen en BAM en we gaan nu vol door met de haalbaarheids onderzoeken. Misschien kan het nieuwe stadion er in 2015 toch staan."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)