Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ross: straks wel meer inkomsten genereren

Ross: straks wel meer inkomsten genereren

De bouw van een nieuw stadion is voor De Graafschap weer wat dichterbij, maar voorzitter Ross blijft voorzichtig. "Dit is stap 1. We kijken nu verder naar de haalbaarheid. We hebben te maken met meerdere partijen en moet voor ons zelf financieel allemaal goed uitpakken. Daarover moet snel duidelijkheid zijn. Ik ben benieuwd."

Het stadion, gepland voor medio 2015, moet multifunctioneel zijn en ruimte bieden voor een school, appartementen en bedrijven. De exploitatie is van groot belang voor De Graafschap. We moeten straks uit het stadion wel meer inkomsten kunnen genereren en het moet voor ons ook mogelijk zijn de huur te betalen", vult Ross aan.

Ook de uitstraling is volgens Ross van belang. "Het moet qua look en view minstens zo mooi zijn als De Vijverberg. Het moet een verbetering zijn. Maar Vredestein is onze wens en een prettige locatie. Ik ben blij dat er nu toch een opening is. We waren behoorlijk teleurgesteld en hebben ook een beroep gedaan op beide partijen om nog eens goed te kijken. Dat heeft misschien geholpen."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter