Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... AZ-uit

In aanloop naar... AZ-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- In Alkmaar is Liesveld de arbiter van dienst. Zijn assistenten bij dit duel zijn de heren Van de Ven en Hoekstra. De heer Ketting neemt de rol als vierde man op zich.

- AZ is de trotse koploper. Al leidde het vorige week tegen sc Heerenveen een gevoelige 5-1 nederlaag, en kwam het in het restant (45 minuten) tegen Excelsior niet te scoren.

- Ondanks de uitglijder in Heerenveen, blijft de ploeg van trainer Gertjan Verbeek die van de minst gepasseerde defensie (13).

- Het is nog twijfelachtig of de thuisclub kan beschikken over Adam Maher. De jongeling kampt met een bloeduitstorting aan zijn enkel.

- De Graafschap maakte eerder deze week bekend dat het de samenwerking met de broers Hairemans per 1 januari 2012 zal beëindigen.

- Jussi Kujala en Nenad Sreckovic zijn dit weekend niet inzetbaar. Het duo kijkt geblesseerd toe.

- Yuri Rose gaat voor zijn 100ste doelpunt in het betaalde voetbal. Tegen Roda JC scoorde hij zijn derde treffer van het seizoen. Vorig seizoen wist hij maar eenmaal het net te vinden.

- Naast de bekende fanshops beschikt De Graafschap, na lang wachten, weer over een webshop. U surft hier de shop binnen.

 - Sinds kort bestaat er een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran!-Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste AZ - De Graafschap:
Het duel vorig seizoen in Alkmaar vond plaats op de voorlaatste speeldag. De Graafschap slikte toen een grote nederlaag: 5-1. Peter Jungschläger redde de Achterhoekse eer, zes minuten voor het eindsignaal.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 5,70

Gelijkspel: 9,70

Nederlaag: 84,60

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X