Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Roda JC Kerkrade-thuis

In aanloop naar... Roda JC Kerkrade-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Dennis Higler is de leidsman bij dit duel op De Vijverberg. De jonge arbiter wordt geassisteerd door de heren Goossens en Inia. De taken van de vierde man zullen worden uitgevoerd door de heer Abbink.

- Door twee winstpartijen in de laatste twee speelronden hebben de Limburgers een klein sprongetje gemaakt op de ranglijst (nu 18 punten). Opvallend hierbij is dat de bezoekers nog wachten op hun eerste puntendeling dit seizoen

- Het aantal punten geeft wellicht niet helemaal de werkelijke situatie weer bij de ploeg van Harm Van Veldhoven. De trainer, die nog geen uitsluitsel heeft gegeven over een langer verblijf bij Roda JC, zag dat zijn ploeg al 35 doelpunten incasseerde.

- Roda zal het in Doetinchem moet doen zonder Robbie Wielaert. De verdediger zit een schorsing van één wedstrijd uit.

- Leon Broekhof verruilde aan het begin van het seizoen Doetinchem voor Kerkrade. Hij kende een moeilijke start, speelde tot nog toe twee duels in de hoofdmacht, maar hij schijnt de opgaande lijn weer te pakken te hebben.

- De late zege van De Graafschap op bezoek bij VVV-Venlo (1-2), zorgde ervoor dat de Achterhoekers enige afstand hebben genomen van de onderste ploegen.

- De winnende treffer van Yuri Rose was zijn zestiende in het shirt van De Graafschap.

- Ploeggenoot Rydell Poepon heeft er ook zestien gemaakt voor De Graafschap. Hij maakte er vorig seizoen drie tegen Roda JC. IN zijn hele carriere was hij al zeven keer trefzeker tegen de Zuid-Limburgers.

- Naast de bekende fanshops beschikt De Graafschap, na lang wachten, weer over een webshop. U surft hier de shop binnen.

 - Sinds kort bestaat er een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran!-Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap - Roda JC Kerkrade:
De laatste ontmoeting was een prooi voor de thuisclub. De Graafschap zegevierde met 3-1. Rydell Poepon scoorde driemaal deze avond. De spits liet ook nog eens drie riante mogelijkheden liggen. Huysegems strafte nog een fout af en scoorde op slag van rust de 2-1.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 60,28

Gelijkspel: 25,17

Nederlaag: 14,55

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X