Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jochem Jansen mogelijk vervanger van Ties Evers

Jochem Jansen mogelijk vervanger van Ties Evers

De kans is groot dat Ties Evers zijn basisplaats kwijt is bij De Graafschap. Zaterdag is Roda JC de tegenstander. Evers, een echte Achterhoeker, maakt een ongelukkige periode door en moet mogelijk wijken voor Jochem Jansen die op de training als rechtsback speelde.

Evers leidde vorige week bij VVV de 1-0 in en maakte ook in de weken daarvoor foutjes. Op de vraag of trainer Ulderink vasthoudt aan Evers wilde hij niets kwijt. Wel zei Ulderink dat linksback Fränkel nog op de bank zit. De Amsterdammer is alweer enkele weken hersteld van een enkelblessure.

Soufian El Hassnaoui is ook weer hersteld van een lichte blessure, maar de kans lijkt klein dat hij ook terugkeert in de basis. Nadeel voor de aanvaller is namelijk dat hij pas vrijdag weer met de groep meedeed. Woensdag onderging hij nog een klein onderzoek in het ziekenhuis aan zijn enkel. El Hassnaoui zit zeker bij de selectie, zo laat Ulderink weten.

Opstelling De Graafschap: De Winter, Jansen, Meijer, Wormgoor, vd Pavert; Rose, Kujala; De Leeuw, Breinburg, Sreckovic; Poepon

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X