Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap krijgt volgende dreun te verwerken

De Graafschap krijgt volgende dreun te verwerken

De Superboeren zijn er gisteravond op de eigen Vijverberg niet in geslaagd der eerste editie van de Kist Cup winnend af te sluiten.

Het waren de Witte Leeuwen die indachtig de leer van Simon Kistemaker agressief aan de wedstrijd begonnen. Kansen kreeg het in de beginfase via Aktas, kopbal net naast, en Bensabouh die de bal over de kruising krulde. Na een kleine 20 minuten voetbalde De Graafschap zich een beetje onder de druk van Telstar uit en noteerde een eerste kans via een schot van Mees Kaandorp. In het verloop van de eerste helft is de ploeg van trainer Mike Snoei de bovenliggende partij.

Het kreeg genoeg kansen, oa via Min die de bal over het doel schoot, maar echt profiteren deden ze niet. De Poldervaart equipe daarentegen legde een ondermaatse vertoning op de mat.

(Verslag gaat verder onder de foto's)

Direct na rust zette De Graafschap wat meer aan. Na 3 minuten spelen schoot Camiel Neghli uit kansrijke positie de bal vol op de paal. Het duurde daarna vrij lang voordat we weer eens een kans te zien kregen. Pas in de 70e minuut toen Rio Hillen het probeerde met een schot van afstand. Niet veel later gevolgd door een kopbal van Aktas.

Min of meer vanuit het niets wordt het 0-1. Uit een door Rio Hillen weggekopte voorzet van Boussakou is het de ingevallen Jonathan Mulder die onberispelijk hard raak schoot.

Kort daarop werd de wedstrijd gestaakt, nadat er vanaf de Spinnenkop, voorwerpen op het veld werden gegooid. Na een kleine 10 minuten werd de wedstrijd hervat. Het is doelman Ronald Koeman Jr die Telstar in de hectische slotfase op de been hield.

Foto's van deze wedstrijd zijn te vinden in ons fotoalbum.

(Wedstrijdstatistieken na de foto's)

Vrijdag 3 februari 2023 (Keuken Kampioen Divisie 2022-2023)

De Graafschap - Telstar: 0-1

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Jonathan Mulder (84.)

Arbiter: Hensgens | Toeschouwers: 9.257

Opstelling De Graafschap: Hidde Jurjus; Robin Schouten, Jeffry Fortes ©, Rio Hillen, Alexander Büttner; Philip Brittijn, Mees Kaandorp (77. Joel Valencia), Lion Kaak (77. Hamza Bouihrouchane); Camiel Neghli, Charlison Benschop (65. Devin Haen) en Basar Önal (65. Giovanni Korte).

Opstelling Telstar: Koeman; Kruiver (73. Mulder), Apau, Aktas, Oude Kotte, Turfkruier (65. Boussakou); Bensabouh (89. Najah), Giousis (89. Soares), Overtoom; Min (65. Seedorf) en Plet ©.

Gele kaart(en) De Graafschap: Büttner (64.), Hillen (74.), Schouten (90.)

Gele kaart(en) Telstar: -

Rode kaart(en) De Graafschap: -

Rode kaart(en) Telstar: -

Bijzonderheid: -

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X