Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Gelijkspel in Utrecht laat aansluiting naar linkerrijtje groter worden

Gelijkspel in Utrecht laat aansluiting naar linkerrijtje groter worden

De Graafschap heeft het nagelaten om zich meer te gaan mengen richting een plek op de linkerkant van de ranglijst. Tegen Jong Utrecht werd 1-1 gelijk gespeeld. De start was goed met een vroege treffer van Charlison Benschop. De vooractie van Philip Brittijn was perfect, maar zag de assistent-scheidsrechter buitenspel van Benschop. De openingstreffer ging daardoor niet door.

Met een afstandsschot van Oehlers werd de score geopend voor Jong FC Utrecht, 1-0. Doelman Hidde Jurjus kon de bal niet keren. Camiel Neghli zag zijn poging net naast gaan en daarna was het weer Oehlers met een kans, waarbij Hidde Jurjus redding bracht.

De beginfase van de tweede helft leek goed uit te pakken voor de bezoekers. Uit een hoekschop kwam de eerste mogelijkheid. Echter was het aan de andere kant gevaarlijk, waarbij Rijks de rebound uiteindelijk ruim over schoot. Enkele minuten later wederom een poging van Rijks, maar naast het doel.

Kansen voor Charlison Benschop en Alexander Büttner troffen geen doel. Na een uur spelen was er een scrimmage welke wel tot treffer werd gepromoveerd. In twee instanties was het Rio Hillen met de 1-1 gelijkmaker. Invaller Giovanni Korte probeerde de doelman te verrassen, maar werd zijn inzet gekeerd. Ook Mees Kaandorp kon na een voorzet de bal niet tegen de touwen schieten. Sanches Fernandes werd namens de thuisploeg nog gevaarlijk, maar bleef de stand steken op 1-1.

De Graafschap krijgt vrijdag 3 februari Telstar op bezoek. Het gat tussen deze twee ploegen is twee punten in het voordeel van Telstar. Op stadion De Vijverberg is om 20:00 uur de aftrap.

Foto: De Graafschap

Maandag 30 januari 2023 (Keuken Kampioen Divisie 2022-2023)

Jong FC Utrecht - De Graafschap 1-1 (1-0)

Doelpuntenmaker(s): 1-0 Aurelio Oehlers (25.), 1-1 Rio Hillen (58.)

Arbiter: Vos  |  Toeschouwers: 530

Opstelling Jong FC Utrecht: De Keijzer, Eersteling, Kluivert, Mamengi, Leliendal, Ikeshita ©, Rijks (88. Boumenjal), Shein (59. Van Eldik); Reijnders, Oehlers (70. Felicia), Sanches Fernandes.

Opstelling De Graafschap: Hidde JurjusRobin Schouten, Jeffry Fortes, Rio Hillen, Alexander Büttner, Philip Brittijn, Siem de Jong © (46. Giovanni Korte), Mees KaandorpCamiel Neghli (86. Hamza Bouihrouchane), Charlison Benschop (79. Devin Haen), Basar Önal (70. Joel Valencia).

Gele kaart(en) Jong FC Utrecht: -

Gele kaart(en) De Graafschap: -

Rode kaart(en) Jong FC Utrecht: -

Rode kaart(en) De Graafschap: -

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X